Doprajte si komfort! - Nová kolekcia Baťa

Doprajte si komfort! - Nová kolekcia Baťa

26. septembra 2013, Baťa, jeseň 2013, dámska obuv, pánska obuv, mokasíny, poltopánky, balerínky, cvoky, cvočky, ostne, grunge štýl, unisex, lodičky, adidas, Power, členková obuv

Sponzorovanej odkazy:

Za oknami nám prší, je veterno a po slniečku ani stopy. Zdá sa, že jeseň je na blízku. To znamená jediné. Bude potrebné sa vyzbrojiť, a to poriadne. Pevná a teplá obuv je základ. Obchod, kde vám zaručia stopercentnú kvalitu, je napríklad český výrobca obuvi Baťa. Nájdete tu všetko od výhodných ponúk topánok za baťovských 24,90 eur až po elegantnú koženú obuv so zárukou pravosti.

Dámska kolekcia

Všetko, čo sa týka módy, je vždy rozdelené na dámsku a pánsku kolekciu. Tá dámska u výrobcu obuvi Baťa je tento rok na jeseň plná trendov. Začnime trendmi ako cvoky, cvočky a ostne. Číhajú na nás snáď na všetkých pultoch a vo všetkých výkladných skriniach. Skrátka to túto sezonu letí a u Baťu je si možné vyberať zo všetkých druhov obuvi s týmto zdobením. Nech sú to poltopánky, balerínky, tenisky či lodičky. Za drsniačku môžete byť teda v každej príležitosti.

Ďalším hitom budú poltopánky. Ale nie len tak hocijaké. Vo väčšine prípadoch čiernej farby, ktorá je patrónkou elegancie. S lesklou povrchovou úpravou v tak trochu unisex štýle. Možno vám chvíľku potrvá kým si k nim vytvoríte vzťah, ale oplatí sa čakať. S týmto kúskom sa dajú vytvárať skvelé outfity.

Nesmieme zabudnúť ani na športové minikolekcie. Ak ste aspoň raz obchod Baťa navštívili, tak viete, že ponúka športovú obuv značky adidas. Nemusíte teda do špecializovaných obchodov so športovým vybavením, kde sú mnohokrát rovnaké topánky oveľa drahšie ako tu. A to sa jedná o rovnakú značku a tú istú kvalitu.

Nie je to len obuv, čo Baťa ponúka. Ruka v ruke idú s topánkami, v prípade dámskej kolekcie, aj kabelky. V obchodoch nájdete „kabelky, na všetko, čo musíte aj nemusíte mať pri sebe“. Tiež s cvokmi a cvočkami, v hnedej alebo čiernej farbe. Je jedno či malé či veľké. Vyberie si každá.

Pánska kolekcia

S mužmi je to vždy o niečo ľahšie. Pánska obuv Baťa je buďto elegantného, ​​ležérneho či športového štýlu. Z tej elegantnej sekcie možno vyberať z poltopánok a mokasín z pravej hladkej kože. Potom tu máme ešte obľúbenú a pohodlnú členkovú obuv a rovnako ako u dám topánky na šport značky adidas ale tiež značky Power. Aj páni si teda nákup patrične užijú.

Zdroje: www.bata.cz www.bata.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky a topánky, obuv.