Elegancia a trendy v jesennej kolekcii F & F

Elegancia a trendy v jesennej kolekcii F & F

2. októbra 2013, kolekcia, dámska kolekcia, jesenná kolekcia, F & F, jeseň 2013, dámske oblečenie, trendy, jesenné kabáty, doplnky, svetre, pletené šaty, denim

Sponzorovanej odkazy:

Pri doplňovaní svojej jesennej garderóby novými kúskami rozhodne nezabudnite navštíviť obchod značky F & F. Táto britská značka totiž ponúka veľa štýlového oblečenia, a to za viac než priaznivé ceny. Ich nová kolekcia pre jeseň 2013 sa drží najnovších trendov a nesie sa vo farbách, ktoré dokonale reprezentujú novú sezónu. Nechýbajú tu krásne kabáty a saká, sukne, šaty, nohavice, trendy denim a samozrejme ani štýlové doplnky. Poďme sa na jesennú kolekciu F & F pozrieť podrobnejšie.

Kabáty a bundičky

Značka F & F nezabudla venovať pozornosť tohtoročnému grunge štýlu a rockovým či punkovým tendenciám, a tak v jej ponuke nájdeme kožené kriváky, ktoré patria k veľmi obľúbeným a skoro nevyhnutným kúskom oblečenia. Skvelú spoločnosť pre začiatok jesene vám môžu robiť krátke farebné kabáty v červenej či kráľovsky modrej. Aj dlhé kabáty si však našli svoje miesto v jesennej kolekcii F & F a poväčšinou oplývajú veľmi elegantným štýlom.

Svetre a cardigany

Čo by to bolo za jesennú kolekciu bez poriadnej dávky pleteniny? Úplety skrátka k novej sezóne patria a sú opäť trendy. Na svoje si prídu dámy preferujúce jednoduchosť, pretože je v kolekcii F & F mnoho jednofarebných svetríkov, ale aj ak máte radšej svetre živšie a originálnejšie, neprídete skrátka. Návrhári F & F sa totiž podľa všetkého zamilovali do roztomilých zvieratiek, a svetre tak zdobia soby, psy alebo ľadové medvede.

Šaty a sukne

Elegancia doslova srší aj zo šiat a sukní, ktoré nájdeme v jesennej kolekcii F & F. Puzdrové sukne a šaty zvýraznia ženské krivky a pomôžu vytvoriť dokonalú postavu. Iste vás zaujmú aj v chladnejšom období veľmi obľúbené pletené šaty.

Denim

Klasický, čierny, opraný – denim je skrátka trendy snáď vo všetkých svojich variantách. Okrem džínsov si určite kúpte aj denimovú bundičku, jeden zo súčasných hitov.

Doplnky

Nič nedodá kabátu väčší šmrnc ako zaujímavá šatka a trebárs aj slušivá čiapka a štýlové rukavice. Aj tieto doplnky samozrejme kolekcia F & F ponúka a okrem nich potom aj najrôznejšie kabelky a v neposlednom rade aj veľa topánok.

Zdroj: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.