Trendy jesenné dámske parfumy

Trendy jesenné dámske parfumy

4. októbra 2013, dámske parfumy, nové parfumy jeseň 2013, parfumy na jeseň a zimu, luxusné parfumy, parfumy lacno, parfumy, voňavky, toaletná voda, jeseň 2013

Sponzorovanej odkazy:

HUGO BOSS – JOUR

Hugo Boss uvádza nový jesenný parfum s názvom Jour. Cieľom parfumu je ukázať tri tváre ženy, a to vyrovnanosť, jednoduchosť a inšpiráciu. Určená pre všetky sebavedomé ženy. Hlava je tvorená voňavou limetkou a sviežim kvetom grapefruitu, srdce ukrýva jemnú konvalinku, zimolez, fréziu a biele kvety. Základom je ambra a breza. Flakón má pekný štíhly tvar v minimalistickom poňatí. Tvárou tohto parfému sa stala krásna herečka Gwyneth Paltrow.

CALVIN KLEIN – DOWNTOWN

Downtown je ďalším obľúbeným a očakávaným parfumom tejto jesene. Vytvárala ho totiž známa parfumérka Caroline Sabas. Je to veľmi zmyselná vôňa, ktorú budú milovať všetky ženy zbožňujúce luxus a kvetinovo- drevité vône. Základ je veľmi drevitý – cédrové drevo, kadidlo, vetiver a pižmo. Srdce je jemnejšie a kvetinové – lístky fialky, gardénie a ružové korenie. Samotnú hlavu parfému tvorí prevažne ovocie – hruška, slivka, citrón, neroli a bergamot.

GIORGIO ARMANI – Si

Parfumy Giorgio Armani sú veľmi obľúbené. Najočakávanejšou novinkou medzi dámskymi parfumami tohtoročnej jesene je jednoznačne . Je to veľmi intenzívna a zmyselná vôňa, radí sa medzi moderné parfumy. Očarí všetky vaše zmysly. Hlavu tvoria čierne ríbezle a vanilka, srdcom je ruža, frézia a pačuli a základ vystihuje pižmo a prírodné drevo, čo je úchvatná kombinácia sama o sebe. Tvárou parfému sa stala krehká bledá Cate Blanchett, ktorá k tomuto parfému natočila krátke video v rámci kampane.

LANVIN – Eclat D'Arpege PRETTY FACE

Lanvin nás potešil novou vôňou tiež a predovšetkým oceňuje nápaditý a pritom jednoduchý zábavný dizajn flakónu. Pretty Face je kvetinovo- ovocná vôňa pre všetky ženy a dievčatá. Srdce vonia po pivonke a broskyni, zatiaľ čo hlavu tvorí hyacint, zelený čaj a citrón. Základom parfému je pižmo a cédrové drevo. Pretty Face si zaiste obľúbite!

ESCADA – ESPECIALLY ELIXIR

Špeciálny elixír namiešali v Escada. Parfumy Escada sa tiež pýšia veľkou obľúbenosťou svojich vôní. Especially Elixir je intenzívnejšou a voňavejšou verziou pôvodnej Especially z roku 2011. Vonia po kvetoch a ovocí a je určená elegantným dámam s dávkou odvahy, ktoré vkročením do miestnosti všetky oslnia svojím úsmevom a energiou. Hlava zložená z grapefruitu, hrušky a semienka ambrette podčiarkuje srdce z ruže, slivky a ylang-ylang. Základom je pačuli, pižmo, vanilka, ambra a kašmír.

KATY PERRY – KILLER QUEEN

Katy Perry prichádza so svojím novým sviežim parfémom s názvom Killer Queen. Ako už názov napovedá, jedná sa o známu pieseň Fredieho Mercuryho. Je to v poradí tretí parfum popovej speváčky a veríme, že sa vám zapáči nielen vďaka originálnemu flakónu. Základom je pačuli, kašmírové drevo a pralinky. Srdce nesie jazmín, Celosia a frangipani. Hlava je ovocná – teda lesné ovocie, slivky a bergamot.

Zdroj: www.parfemy.cz , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.