Aké sú farby jesene 2013?

Aké sú farby jesene 2013?

3. októbra 2013, farby jesene, jesenné farby, trendy jeseň 2013, fashion trends, farby, jeseň, krémová, púdrová, béžová, čierna, biela, modrá, petrolejová, staroružová, purple, ružová, šedá, trendy 2013, jesenné trendy

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň hrá všetkými farbami a predovšetkým tými teplými. Alepoň čo sa sfarbenia rastlín týka. Ovšem módne trendy až tak farebné nebudú. Jeseň fandí púdrovým odtieňom ako béžová, krémová, svetlo ružová a podobne. Ďalej sa objavuje čiernobiela klasika. Z tých farebnejších odtieňov sa nám ukážu studené odtiene šedej, modrej a petrolejovej a zahrejú nás teplé odtiene vínovej a výrazná purple. Paleta farieb je teda pre jeseň pomerne pestrá. A ktorú farbu si zvolíte práve vy?

NEUTRÁLNE krémové odtiene

Farby ako béžová alebo staroružová sú obľúbené. Sú jemné, ženské a skvele kombinovateľné. Medzi krémové odtiene ďalej patrí pastelová ružová, okrová a odtiene hnedej. V podstate sem môžeme zaradiť všetky farebné odtiene, ktoré sú často riedené bielou farbou – napríklad aj svetlo šedú. Neutrálne odtiene neuveriteľne pristanú blondínkam. Pekne sa kombinujú krémové farby navzájom a štýlovo vyzerajú aj s čiernou farbou a s džínsovinou. Nedbalá chic elegancia.

VÍNOVÁ FARBA a sýta PURPLE

Ďalšími doslova horúcimi favoritmi medzi farbami sú purple a vínová. Purple patrí medzi výrazné odtiene fialovej s prímesou červenej farby. Je to sýta a veľmi intenzívna farba. Podľa trendov sa nádherne dopĺňa s džínsovinou a bielou farbou. Ak si trúfate, vyskúšajte rúž v odtieni purple! Vínová je bežnejšia a známejšia farba, ktorá sa často na jeseň objavuje spolu so smaragdovou a petrolejovou. Kombinujte ju so šedou a odtieňmi tmavo modrej alebo khaki. Ak ste blondínka, pekne vám zvýraznia tvár. Vínová jeseni pristane!

Studené odtiene

Studené odtiene nám prinášajú temné farby modrá a šedá. Symbolizujú blížiacu sa zimu a chladné dni a dlhé noci. Sem tam sa tu objavuje smaragdová so zafarbením ľahko domodra. Vo vzájomnej kombinácii modrej a šedej vyzerajú najlepšie a sú trendom tohtoročnej jesene. Skúste si obliecť šedý kabát v predĺženej dĺžke pánskeho strihu alebo puzdrové šaty v temnej modrej. Modroočky budú s týmito farbami na jeseň o niečo krajšie, lebo úžasne zdôrazňujú modrú farbu očí.

ČIERNA A BIELA ​​- KLASIKA, KTORÁ nestarne

Je to tu opäť! Okrem trendu all black everything je tu čierna znova, tentoraz ruka v ruke s bielou. Navzájom sa skvele kontrastne dopĺňajú a zvýrazňujú jedna druhú. Najväčším trendom sú biele tričká s čiernym nápisom v oversize veľkosti. Štýlovo vyzerajú aj prúžky či doplnky v rovnakých farbách. Čiernu a bielu skrátka nikdy nevyškrtávejte zo svojho šatníka!

Zdroje: www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.