Kolekcia plná kontrastov - Tezenis jeseň / zima 2013/2014

Kolekcia plná kontrastov - Tezenis jeseň / zima 2013/2014

8. októbra 2013, legíny, dámske pyžamo, Tezenis, jeseň 2013, zima 2013, dámske spodné prádlo, body, čipka

Tak už sme sa dočkali! Značka Tezenis predstavuje kolekciu jeseň /zima 2013/2014. A bude sa na čo pozerať! Kolekcia je plná kontrastov a protikladov. Na jednej strane stojí roztomilé a farebné prádielko a na tej druhej sexy čierna a vyzývavá spodná bielizeň. Nájdete tu celú škálu designov a materiálov. Od čipky až po bavlnu. Poďte sa pozrieť.

Hlavným znakom prvej časti kolekcie je farebnosť, jednoduché potlače, roztomilé znaky v podobe srdiečok a kvietkov. Dominujúcim materiálom je bavlna, ktorá je veľmi príjemná na nosenie. Nechýba tu ale ani čipka, ktorá spodnú bielizeň dopĺňa. Avšak neznamená to, že by bolo toto prádlo málo sexi. Určite si v ňom nebudete pripadať ako malé dievčatko.

Druhá časť kolekcie je o niečo horúcejšia. Objavuje sa tu len a len sexi spodná bielizeň. Tyl, satén, čipka a odvážne prvky nechávajú len malý priestor pre predstavivosť. Kolekcie majú nezabudnuteľné mená. Tak napríklad Moulin Rouge, Pigalle či Budoir. Každá z týchto kolekcií má svoje znaky. Na spodnom prádle sa vyskytujú červené mašle aj lesklé a sieťové prvky. Nechýbajú ani tematické prvky ako napríklad škraboška, ​​bičík a umelé riasy. To je bodka na záver, ktorá zvádza k erotickým hrám.

Za pozornosť rozhodne stojí aj minikolekcia sexy body. Modely sa dajú využiť na spoločné večery a noci s partnerom, ale aj ako tričko. Vysoký pás je stále v kurze a body je k nemu tou najlepšou kombináciou. Snáď uznáte za vhodné, ktoré body sa z výberu značky Tezenis, bude najlepšie hodiť do spoločnosti. Niektoré modely sú totiž dosť odvážne.

Bohatá je aj rada dámskych pyžám. Zo všetkých modelov vyžaruje pozitívna energia. Pyžamá sú plné roztomilých potlačí. Zmrzliny, tučniaky, medvedíky a tak ďalej. Mnoho z pyžám sa skvele hodí aj do zimy. Väčšina z nich je nohavicová. Potom už si stačí len obliecť teplé úpletové ponožky a hurá do „hajan“.

Ale kolekciou spodného prádla a pyžám to nekončí. Značka Tezenis má na sklade rad úpletových odevov, ktoré oceníte predovšetkým vďaka teplým a mäkkým materiálom. Nesmieme zabudnúť ani na legíny, ktoré tento rok potvrdzujú svoju dominanciu vo svete módy. Vybrať si môžete legíny z teplých materiálov, extra strečové legíny a minikolekcie nohavíc z manchestru, ktorý tento rok zaznamenáva dlho očakávaný comeback.

Zdroje: www.tezenis.it

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.