Business jesenná móda alebo aby vám to v práci pristalo!

Business jesenná móda alebo aby vám to v práci pristalo!

6. októbra 2013, oblečenie do práce, Orsay, Mango, H & M, jeseň 2013, trendy, business móda, dámska saká, nohavicové kostýmy, puzdrové sukne, dámske blúzky, spoločenské oblečenie, elegantné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Každý rok a každá sezóna nech je jarná či jesenná má svoje trendy a módne hity. Tento rok na jeseň 2013 bude jedným takým boomom business móda. Že neviete o čo ide? Business móda spája všetko, čo má niečo spoločné s formálnostťou a eleganciou. Známe módne značky sa nechali inšpirovať sekretárkami, ženami pracujúcimi v kanceláriách a podnikateľkami. Saká, puzdrové sukne, blúzky, košele, vysoký pás. To je business móda.

H & M

Jednou zo značiek, ktorá vám vo svojich obchodoch ponúkne oblečenie a módne doplnky business štýlu, je H & M. Poďme sa pozrieť na to, ako celý tento trend pojala. Všetky H & M business kúsky sa zhromažďujú v kolekcii Perfect pieces. „Ženská dômyselnosť, decentné farby a šepkajúca elegancia. Štýl, ktorý je jednoducho bez poškvrny.“ Tak to je definícia Perfect pieces podľa H & M. Objavujú sa tu krásne ľahké blúzky s dlhým rukávom, ktoré sú veľmi príjemné na nosenie. Je to jediný módny kúsok, ktorý môže celý biznis outfit oživiť, a preto sú blúzky H & M farby béžovej, bielej či čierno-biele vzorované. Inak ide všetko podľa plánu. Nohavicové kostýmy, spoločenské sukne a šaty. V biznis štýle sa nesú aj kabelky a topánky H & M.

Mango

Módna značka Mango už v lete predstavila svoju kolekciu Work in progress, ktorá je plná biznis módy. Všetko je vyladené do detailu a je vidno, že sa Mango na nový trend zameralo. Nohavicové aj sukňové kostýmčeky majú šťavu, aj keď na nich v podstate nič neštandardného nie je. Formálne farby aj strihy. Možno tá strohosť je to, čo nás priťahuje a láka. V kolekcii Work in progress si môžeme všimnúť aj priamych línií. Všetko je zarovnané a vyladené do bodky.

Orsay

Nie je inej dostupnej a obľúbenej módnej značky, ktorá by ponúkala elegantné dámske oblečenie a módne doplnky, ako Orsay. Business móda v jej obchodoch je tradíciou. Výber je však pozoruhodný. Kostýmy z bavlny, saténu, ale aj zo semišu. Pre niekoho bude možno dobrou správou aj to, že business oblečenie Orsay hrá všetkými farbami. Nájdeme tu červenú, modrú či dokonca zelenú. Orsay je jednoducho flexibilnejšia než značky predošlé.

Zdroje: www.orsay.com www.mango.com www.hm.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky a značky a značkové oblečenie.