Zahrejte sa! / Dámske svetre na jeseň 2013

Zahrejte sa! / Dámske svetre na jeseň 2013

21. septembra 2013, svetre, dámske svetre, jesenné svetre, jeseň 2013, trendy svetre, trendy 2013, oversized svetre, pletenina

Sponzorovanej odkazy:

Po vydarenom lete, kedy sme nanajvýš navečer prehodili cez ramená ľahký cardigan, prichádza opäť obdobie poriadnych hrejivých svetrov. Zababušiť sa v chladnej jeseni do huňatého a navyše štýlového svetríka je veľmi príjemná vec, a preto sa dnes pozrieme, aké svetre sa budú v novej sezóne nosiť.

Symboly a vzory

Určite ste v obchodoch zaznamenali množstvo svetrov s najrôznejšími symbolmi. Srdiečka, hviezdy, kríže, mašličky, smajlíci či rôzne písmená svetre oživujú a vďaka nim vyzerajú hravo aj vtipne. Rovnako tak sú ale trendy aj svetre s najrôznejšími vzormi a potlačami. Zaobstarať si tak môžete napríklad sveter v štýle leopardej alebo zebrej kože, s bodkami či sveter pruhovaný.

Oversize

Ak sa vám zdá, že sú vám svetre vo vašej obvyklej veľkosti veľké, nie je to zrejme chyba číslovania. Tento rok totiž pokračuje trend oversize oblečenia a objavuje sa v hojnej miere aj na svetroch. Tie sa potom skvelo hodia k legínam a superúzkým džínsom, ktoré potom s voľným svetrom vytvoria dokonalý kontrast.

Veľké oká

Svetre s veľkými okami možno nepatria k tým, ktoré vás za každého počasia dokonale zahrejú, ale zase patria k veľmi štýlovým a trendy kúskom tohtoročnej jesene. Stačí si pod ne obliecť prakticky akýkoľvek top, v rovnakej alebo naopak kontrastnej farbe, a originálny look je na svete.

Hrubo pletené

Čo vám však príval tepla dodá, sú zaručene hrubé, hrubo pletené svetre, ktoré sú tento rok tiež in. Kombinovať ich môžete úplne so všetkým od vašich obľúbených riflí až po rozviate sukne. Môžu byť jednofarebné aj žíhané alebo vzorované, fantázii sa tu medze naozaj nekladú.

Farby opadaného lístia

O tom, že sa tohtoročná jeseň nesie na vlne tlmených farieb, už iste viete. Aj na svetroch sa tak usídlili farby ako čierna, hnedá, vínová a sivá. Hoci tieto tóny spolu s bielou a béžovou prevažujú, nič vám nebráni obliecť sa napríklad do trendy smaragdovej, fialovej či ružovej.

Zdroje: www.zara.com , www.pullandbear.com , www.bershka.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.