Predstavujeme trendy pre dámske topánky na jeseň 2013!

Predstavujeme trendy pre dámske topánky na jeseň 2013!

23. septembra 2013, topánky, obuv, dámske topánky, trendy topánky, trendy, jeseň 2013, jesenné topánky, lodičky, sneakersky, slippers

Sponzorovanej odkazy:

Možno z konca leta a z nástupu chladného daždivého počasia nemáte, rovnako ako ja, žiadnu radosť. Na všetkom ale musíme hľadať niečo pozitívne a aj jeseň môže priniesť veľa dobrých vecí. Jednou z nich môže byť nákup nových topánok, ktoré pre novú sezónu bezpochyby nutne potrebujeme. Aby ste sa v záplave topánok, ktorá na vás v obchodoch čaká, dokázali zorientovať a vybrať tie pravé, prinášame vám prehľad najnovších trendov pre tohtoročnú jeseň a zimu 2013/2014.

Začneme farbami. S tými si tento rok na jeseň 2013 naozaj lámať hlavu nemusíte. Rovnako ako na oblečení totiž aj na topánkach vedie predovšetkým čierna, ďalej sa objavujú šedá, bordeaux a hnedá. Z leta potom pokračuje trend strieborných či zlatých špičiek u topánok a v menšej miere stále môžeme naraziť aj na zaujímavý color-blocking na topánkach.

Pásky okolo členku

Jedným z trendov, ktorý sa logicky vyskytuje najčastejšie na lodičkách či topánkach na kline, je pásik obopnutý okolo členku. Vyzerá veľmi elegantne a hodí sa na deň aj noc. Navyše vaše nohy urobí opticky skoro nekonečne dlhé! Pásik môže mať rovnakú farbu ako samotná topánka, ale kľudne môže byť aj kontrastný. Nechajte ho žiariť v metalických odtieňoch alebo zvoľte priehľadnú variantu.

Slippersky

Tento rok pre zmenu miesto obľúbených balerínok obujte štýlové a trendy slippersky, ktoré sú rovnako pohodlné, ale vyzerajú originálnejšie. Veľkým hitom sú tiež strapce, ktoré môžu tieto topánky zdobiť a báť sa nemusíte ani ďalších foriem zdobenia – cvočkov, mašličiek či výrazných vzorov.

Žiarivé špičky

Ako som už písala na začiatku článku, z jari a leta pokračuje trend zvýraznených špičiek, a to najčastejšie metalickými odtieňmi. Kým doteraz sme ich nosili v kombinácii s pastelovými tónmi, na jeseň a zimu ich budeme častejšie stretávať spolu s čiernou a bielou.

Rockové zdobenie

Ak je na vás bundička v rockovom štýle trochu nápadná, ale napriek tomu by ste tento trend rady do svojho šatníka zaradili, skúste topánky zdobené cvočkami, ostňami či nitmi. Stačí aj nepatrné množstvo týchto ozdôb a lodičky budú razom vyzerať úplne inak.

Sneakersky na kline

Ďalším trendom, ktorý ste už mohli zaznamenať v minulých sezónach, sú sneakersky na kline. Vďaka veľkej propagácii tohto hitu celebritami sa tento typ stáva čoraz obľúbenejším. Dokáže skĺbiť športový štýl s ľahkou eleganciou a predovšetkým originalitou.

Zdroje: www.deichmann.com , www.humanic.net , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.