Krásne šaty a oveľa viac / Dressy collection Bershka jeseň 2013

Krásne šaty a oveľa viac / Dressy collection Bershka jeseň 2013

24. septembra 2013, Bershka, Dressy collection, Dressy kolekcia, jesenná kolekcia Bershka, dámske oblečenie, šaty, jesenné šaty, jeseň 2013

Sponzorovanej odkazy:

Teplé letné dni a večery síce pominuli a do hlavnej úlohy sa dostáva jeseň a spolu s ňou aj dážď a podstatne nižšie teploty, ale rozhodne to neznamená, že sa kvôli tomu vzdáme nosenia šiat a sukní. Pri pohľade na Dressy collection značky Bershka pre tohtoročnú jeseň to navyše ani nie je možné. Nájdeme v nej totiž toľko úžasných a trendy šiat, že budete chcieť mať aspoň jedny z nich vo svojej skrini!

Dressy collection jeseň 2013 značky Bershka nás opäť a znovu presvedčí o sile dvoch najklasickejších farieb – bielej a čiernej. V kombinácii so zaujímavými materiálmi a dômyselnými detailmi je totiž možné vytvoriť s týmito dvoma farbami odvážnu a originálnu kolekciu, ktorá bezpochyby mladé slečny, pre ktorých je predovšetkým určená, osloví a zaujme. Bielu a čiernu potom v kolekcii v menšej miere dopĺňajú svetlé aj sýte odtiene ružovej, modré tóny a neodmysliteľná si­vá.

Tohtoročná fascinácia módneho sveta rockom a punkom je dobre viditeľná aj z Dressy collection značky Bershka. Čierna farba, koža, lebky aj nápisy AC/DC či PUNK tomu napovedajú viac než jasne. Nebojte sa v tejto sezóne premeniť v rockovú divu a nechajte prehovoriť svoje temnejšie ja!

Bershka však v novej Dressy kolekcii neopomenula ani jemnosť a ženskosť a zakomponovala do kolekcie stále obľúbené krajkové šaty, rafinované a sexy prestrihy a priesvitné časti oblečenia. Krásne vyzerajú aj kúsky so strapcami, ktoré pôsobia šibalsky a hravo. Veľmi elegantne potom vyzerá biely overal s dlhými nohavicami a priesvitnou vrchnou časťou, ktorý sa hodí do práce aj na večierok.

Dressy collection však nenájdeme iba šaty, ako by sme mohli z názvu usudzovať. Nechýbajú tu dlhé ani krátke topy, šortky aj nohavice ani mini a asymetrické sukne. Vo veľkom sa tu potom objavujú body, a to v mnohých zaujímavých a odvážnych variantách. Ak patrí tento kúsok oblečenia k vašim obľúbeným, rozhodne si pre tentokrát prídete v Bershke na svoje.

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.