Jesenný lookbook HE by Mango je tu!

Jesenný lookbook HE by Mango je tu!

26. septembra 2013, Mango, HE by Mango, pánska kolekcia, pánske oblečenie, kolekcie, jesenná kolekcia, jeseň 2013, trendy, pánske trendy

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň už sa blíži míľovými krokmi, a ak ste do svojho šatníka zatiaľ nezaradili pár teplejších kúskov, bude vám čo nevidieť trochu chladno. A platí to aj pre mužov! Ak si, páni, neviete rady, čím svoju skriňu pre novú sezónu obohatiť, nazrite s nami do jesenného lookbooku HE by Mango. Nájdete tam kľúčové kúsky tohtoročnej jesene a veľa inšpirácie, ako ich zakomponovať do outfitu!

lookbooku máme znova šancu vidieť španielskeho modela Andrésa Velencoso ako pred fotografom Scottom Schumanom pózuje v nádherných barcelonských uliciach.

Na rozdiel od množstva iných značiek nevidí Mango jeseň iba sivo. V kolekcii sa objavuje pomerne pestrá škála farieb. Najčastejšie sa tu vyskytujú biela, odtiene béžovej a hnedej, veľa tónov modrej, khaki, ale aj ružová či bordeaux, v pánskych šatníkoch stále ešte trochu opomínané farby. Tieto tóny dodajú jesennému obdobiu veselší nádych a pokúsia sa trochu rozžiariť tmavé ulice!

Kolekcia HE by Mango na jeseň 2013 sa zameriava ako na elegantný štýl vhodný do práce, tak aj na ten ležérny, pre voľný čas. Muži, ktorí kvôli práci nosia každodenne obleky, nájdu v kolekcii veľa slušivých sák, rôznofarebných košieľ, zaujímavých kravát aj spoločenských nohavíc vhodných práve pre pracovné príležitosti, ale aj pre tie kultúrne.

Ďalej sa kolekcia HE by Mango zamerala na kúsky pohodlnejšie pre bežné nosenie. Medzi nimi vynikajú zaujímavé kožené bundy, ktoré napríklad v tmavo modrej farbe vyzerajú veľmi nevšedne. Vašu pozornosť si zaslúžia aj rôznofarebné rifle, ktoré patria stále k veľkým hitom. Ľahko ich skombinujete s jednoduchými svetrami, ktoré kolekcia tiež ponúka.

Okrem oblečenia ponúka pánska línia Manga aj veľa doplnkov. Popri už spomínaných kravatách sú to elegantné topánky aj mokasíny, kožené opasky, pánske tašky, slnečné okuliare, šatky či náramky. Všetky tieto doplnky vás outfit povýšia na jedinečný!

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.