Košele pre všetkých, pánske košele H & M

Košele pre všetkých, pánske košele H & M

3. septembra 2013, H & M pánske košele, Julien Quevenne for H & M, casual pánske košele, jesenné pánske košele

Sponzorovanej odkazy:

Pánska košeľa patrí medzi stálice šatníka našich mužov. Je braná ako nevyhnutná súčasť formálneho odevu a v dámskej duši sa jej mnohokrát prisudzuje zvláštne čaro. Každý deň košeľa tiež patrí k bežne noseným kúskom a návrhári balansujú medzi jej formálnym a neformálnym poňatím. A presne na takej hranici sa ocitá aj nová rada košieľ H & M pre sezónu jeseň 2013.

„Shirts for everyone“ presne vystihujú zámer, celej kampane, ktorej tvárou sa stal charizmatický model Julien Quevenne. Vytvoriť línie pánskych košieľ, ktoré oslovia široký rad zákazníkov. A preto sa dostávame na základné delenie košieľ – formálne a neformálne. Rad Smart zastupuje elegantné pánske košele zvýrazňujúce perfektne siluetu. Práve dôraz na siluetu a pretiahnuté strihy sú jedným z výrazných prvkov jesennej kolekcie H & M.

H & M hľadá pre jesennú kolekciu veľké množstvo inšpirácie v 60. a 70. rokoch, zároveň sa však rozhliada po uliciach miest a pátra po prípadnej inšpirácii i tu. A výsledok? Casual košele pre bežné nosenie aj výrazné košele z rady Contemporary, ktoré vás naučia sviežemu štýlu. Aj páni totiž môžu (a tento rok snáď aj musia) vrstviť na dlhé košele svetre alebo bundy typu bomber. Žiadne zložité vymýšľanie outfitov. Vyberte si výraznú košeľu z radu Contemporary, oblečte k nej extra úzke džínsy a skvelý výsledok je zaručený.

Mňa osobne veľmi potešil návrat flanelových košieľ. Vždy si predstavím ošľahaného krásavca v roztrhaných „wranglerkách“ a členkových kožených topánkach. H&M síce volí trošku iný štýl prezentácie, ale aj tak sa mi jednotlivé kockované flanelové košele veľmi páčia.

Prejdime k poslednej línii Denim. Návrat denimovej módy je úplne evidentný, a to nielen túto sezónu. Džínsové košele majú maximálny úspech vo všetkých možných prevedeniach.

V predajni H & M som nedávno zazrela pár v mužskej sekcii, ktorý vyberal práve pánskej košele. Nesmierne ma potešil fakt, že slečna vyberala košeľu pre priateľa i pre seba. Po oku som pozorovala, čo vyberie a musím povedať jedno – pánska denim košeľa v kombinácii s koženými legínami a ocvočkovanými topánkami na podpätku, vyzerala luxusne. A tak na nás, páni, pri nákupoch nezabúdajte.

www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.