Veľké kabelky oslavujú tento rok na jeseň návrat!

Veľké kabelky oslavujú tento rok na jeseň návrat!

8. septembra 2013, kabelky, veľké kabelky, tašky, jeseň 2013, trendy, kožené kabelky, trend kabelky, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Listové kabelky, vrátane tých over-size, sú síce perfektným štýlovým doplnkom, ale hodia sa skôr na piatkovú párty, než na bežné denné nosenie. Dokážu pojať základné veci, bez ktorých sa nie sme schopné obísť, ale úplne všetko, čo by sme chceli mať pri sebe, sa do nich predsa len nezmestí. Ak aj vy patríte k dámam, ktoré okrem peňaženky a mobilného telefónu potrebujú mať pri sebe aj nespočet kozmetických prípravkov, dáždnik, fľašu s pitím a najlepšie aj ľahkú desiatu, poteší vás jesenný „návrat“ veľkých kabeliek. O skutočný návrat sa nejedná, pretože veľké tašky v podstate nikdy módne pole neopustili, ale sú trendy o niečo viac a ich sláva stúpa.

A ako majú veľké kabelky pre jeseň 2013 vyzerať podľa nových trendov? Zabudnite na výrazné a krikľavé farby a nechajte hrať tlmené odtiene novej sezóny. Bordeaux, čierna, sivá, hnedá, petrolejová – k týmto tónom jesenné kabelky smerujú. Oceníte predovšetkým ich univerzálnosť, vďaka ktorej ich zladíte s kabátom či trenčkotom takmer akejkoľvek farby.

Veľkým kabelkám pristane jednoduchosť a elegancia. Väčšinou jednofarebné tašky ale môžu byť oživené napríklad materiálom imitujúcim hadiu kožu, čo je výrazný jesenný hit, z materiálov sa môžeme ďalej stretnúť so semišom a kožou. Stále trendy sú aj rockové prvky ako zipsy a cvočky. Návrhári dali väčšinou prednosť matnému vzhľadu, ale ak sa vám elegantnejšie zdajú kabelky lesklé, aj na tie máte šancu naraziť.

Zohnať tento rok na jeseň veľkú kabelku podľa vašich predstáv nebude zrejme žiadny problém, vzhľadom k tomu, že sa jedná o veľmi trendy záležitosť. Zájsť môžete do klasických obchodov s oblečením, ako je napríklad Mango či Zara, kde nájdete naozaj veľa nových modelov pre jeseň a zimu 2013, ale zabrúsiť môžete aj do obuvi. Značky ako Humanic alebo Deichmann tiež do svojich kolekcií zaradili hŕbu kabeliek.

Zdroje: www.zara.com , www.mango.com , www.humanic.net , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.