Dámska kolekcia Humanic jeseň 2013 pre každú z nás!

Dámska kolekcia Humanic jeseň 2013 pre každú z nás!

16. septembra 2013, topánky, obuv, dámska obuv, Humanic, jeseň 2013, kolekcia, trendy obuv, lodičky, Loafers, tenisky, balerínky, Mary-Janes, členkové topánky

Sponzorovanej odkazy:

Topánky sú presne tým doplnkom, ktorého nebude mať nikdy žiadna žena v skrini dosť. Nové lodičky sú potrebné skrátka vždy a prichádzajúca sezóna jeseň / zima 2013/2014 si novú obuv priamo žiada. Skvelou zastávkou pri hľadaní ďalšieho perfektného páru topánok budú obchody značky Humanic, ktorej jesenná kolekcia ponúka hneď tri rady, z ktorých každá je v inom štýle, aby si na svoje prišla naozaj každá z nás. Okrem topánok potom kolekcia Humanic pre jeseň 2013 ponúka aj ladiace kabelky a zaujímavé pančuchy, ktorými svoj ​​outfit privediete k dokonalosti!

Classic Collection

Kvalita, štýl a ženskosť – to sú veci, ktoré nevyjdú z módy nikdy a práve na to vsádza rad s názvom Classic Collection. Hlavné slovo tu majú oxfordky, lodičky, Loafers, papuče a Mary-Janes, takže sa tu klasika mieša so súčasnými trendmi. Farby sa tu držia jesennej klasiky, takže je obuv sfarbená do odtieňov šedej, vínovej, hnedej a čiernej. Hlavné ozdobné prvky sú tu vedľa mašličiek a kamienkov predovšetkým strapce, ktoré pôsobia hravo a nevšedne.

Freedom

Rad s názvom Freedom očividne nabral veľa inšpirácie vo westernoch a topánky sú tu zdobené výšivkami, strapcami a sponami. Už na prvý pohľad vidíme skôr pohodlnejšie a praktickejšiu obuv, ktorá vám bude praktickým spoločníkom aj pre chladnejšie jesenné dni, ale zároveň nestráca štýl. Z materiálov prevažuje koža a semiš, teda ďalšie trendy sezóny.

Electric

Pre všetkých milovníkov tenisiek, sneakersek a topánok v štýle Dr. Martensa je tu rad Electric. Mladistvosť, nespútanosť a odvaha z nej doslova sršia a tiež oproti predošlým radám upúta pozornosť výraznými farbami a vzormi. Nezvyklá kombinácia hnedej a ružovej či veselé bodky rozhodne urobia váš outfit neprehliadnuteľným a rozžiaria jesenné ulice hravými tónmi. Pokiaľ si teda nepotrpíte na balerínky a v lodičkách vaše nohy nevydržia dlhšie ako hodinu, je tento rad presne pre vás!

Zdroj: www.shoemanic.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.