Dlhé aj krátke, farebné i čierne / cardigan H & M jeseň 2013

Dlhé aj krátke, farebné i čierne / cardigan H & M jeseň 2013

17. septembra 2013, cardigany, kardigány, svetríky, dámske oblečenie, pánske oblečenie, jeseň 2013, H & M, trendy

Sponzorovanej odkazy:

V tohtoročnom horúcom a veľmi vydarenom lete nebolo potrebné príliš premýšľať nad iným oblečením ako sú tielka, sukne a šaty. Lenže čo nevidieť je tu jeseň a s ňou aj chladnejšie večery a rána, kedy už si odhalené ramená nebudeme môcť dovoliť. A práve pre tieto chvíle skvele poslúži cardigan – v posledných rokoch veľmi obľúbený kúsok oblečenia, ktorý pôsobí štýlovo a zahreje. Navyše môže mať veľké množstvo podôb! Aké cardigany si pre tohtoročnú jeseň pripravila švédska značka H & M?

Dlhé

Vyzerá to, že dlhé svetríky či už s gombíkmi alebo bez, budú tento rok na jeseň v kurze. Značka H & M ich do svojej ponuky zaradila hneď niekoľko a všetky vedia veľmi dobre pripútať pozornosť, a to napríklad materiálom imitujúcim ovčiu vlnu alebo nezvyklým strihom, kedy je cardigan v prednej časti dlhší ako vzadu. Dlhé cardigany budú skvelým doplnkom k legínam alebo skinny jeansom, ale užijete ich napríklad i k dlhým šatám.

Krátke rukávy

Ďalším trendom sa zdajú byť trojštvrťové rukávy, ktoré môžeme vidieť u mnohých cardiganov z ponuky H & M. Často ich potom sprevádzajú priestranné vrecká, ktoré nám odhalené časti rúk môžu zahriať.

V odtieňoch jesene

Tohtoročná jeseň bude, ako sa zdá aspoň podľa módnej predpovede, veľmi tmavá. Na cardiganach dominujú odtiene šedej, tmavo modrej a tiež čierna farba. Nájdeme však aj svetlé výnimky v podobe smotanovej či svetlo ružovej. Chýbať potom nemôžu rýdzo jesenné odtiene bordeaux a horčicovo žltej.

Cardigany pristanú aj pánom!

Zaujímavé cardigany ponúka aj pánska kolekcia značky H & M. Použite tmavé jesenné farby šedú a čiernu, ktoré však môžu skvele dopĺňať farebné rifle, oživujú u Cardigan nevšedný prvky ako zips, golier či „vypraný“ materiál. Ak by sa niektorým mužom zdal cardigan stále trochu zženštilým kúskom oblečenia, H & M pre nich pripravil aj svetríky pripomínajúce skôr mikinu.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.