Not square - Bershka uvádza novú kolekciu jeseň / zima 2013

Not square - Bershka uvádza novú kolekciu jeseň / zima 2013

15. septembra 2013, Bershka fall, nová kolekcia Bershka, Bershka 2013

Sponzorovanej odkazy:

Snáď snaha zlúčiť nezlučiteľné, vytvoriť iskru, súlad rôznych prvkov a predovšetkým „nebyť pozadu“ dala vznik novej kolekcii Not square. Lookbook aj reklamná kampaň pomerne dobre vystihujú, o čo tentoraz dizajnérom šlo a koniec koncov aj sám názov kolekcie je celkom trefný. Poďme si pozrieť dynamickú kolekciu Bershka a buďme not square.

S novou kolekciou prichádza aj nová tvár – mladučká modelka Teresa Oman. Jej husté vlasy, rebelský pohľad a výraz v tvári v štýle „je mi to úplne jedno“ vytvárajú zaujímavý súlad s jednotlivými modelmi. Tie budú dokonale odrážať dušu slobodného človeka (a tým myslím slobodného duchom) a krásu dňa, ktorý plynie od ničoho k ničomu. Nepredkladajú žiadnu definíciu novej kolekcie, ale iba svoj subjektívny názor. Ostatne sami rozhodnite, ako na vás pôsobí.

Rebélia prechádza aj pánsku líniu kolekcie Bershka. Snáď ma nenapadá lepší model, ako je Jimmy Q, skvelý model, excelentný tatér a celkovo umelec s jedinečným výrazom. Not square nemohla nájsť lepšieho zástupcu. Niekedy sa mi zdá, akoby dizajnéri navrhli Jimmymu oblečenie z novej kolekcie na mieru. Na fotkách je vidieť perfektný súzvuk jeho tetovania, výrazu v tvári umocneného líčením a samotného prostredia. Dámy a páni, zoznámte sa, tvárou pánskej kolekcie Berska jeseň zima 2013 sa stal Jimmy Q.

A do tretice ešte jedna pôvabná tvár. V kampani nechýba ani modelka a blogerka Alexandra Spencer. V magazíne Bershka si môžete prečítať jej osobné tipy na must-have kúsky z novej kolekcie aj pocity z fotenia kampane.

V novej kolekcii nájdete napríklad nebezpečne obopnuté nohavice (aj pánske) alebo naopak stále trendy nohavice so zníženým sedom. Tie tento rok stále dostanú priestor v podobe teplákoviny.

Ďalším materiálom oslavujúcim comeback je sieťovina. A tak všetko, čo je priehľadné túto jeseň a zimu rozhodne áno. Obľubu kože či imitácie kože nemožno prehliadnuť. Nezabudla na ňu snáď jediná značka a radostne sa stavia do kontrastu s inými materiálmi.

Čo ešte dodať? Kolekcia Bershka dýcha slobodným vánkom berlínskych ulíc a nespútanosťou osobnosti každého z nás.

Bershka fall 2013:

Zdroj: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a pánske oblečenie.