Urban street style - to je nová kolekcia New Yorker jeseň 2013

Urban street style - to je nová kolekcia New Yorker jeseň 2013

10. septembra 2013, jesenná kolekcia New Yorker, New Yorker jeseň 2013, trendy New Yorker

Sponzorovanej odkazy:

Značka New Yorker sa zameriava predovšetkým na mladšiu generáciu, a preto sa v jej kolekciách stretávame prevažne so živelnou módou bez akýchkoľvek konvencií. Ale je tu jeseň, všetko sa upokojuje a farby dostávajú temnejší ráz. Taká je presne nová kolekcia New Yorker pre jeseň 2013. Nečakane zdržanlivá, tlmená a menej okázalá.

New fashion, new lifestyle! To je New Yorker. Zdanlivo nenápadná jesenná kolekcia srší detailmi, ktoré zároveň predstavujú trendy nadchádzajúcej sezóny. Jedná sa predovšetkým o pohrávanie s kombináciou viacerých materiálov, zdobenie korálkami či výšivkami alebo lesklou farbou. Celá kolekcia sa nesie v duchu „urban street style“ a nabáda k inšpirácii z mestského štýlu. Vyjdite von a nasajte inšpiráciu z ľudí okolo seba, z miest aj atmosféry každého mesta. „Pouličná móda“ v sebe skrýva veľké množstvo individualizmu, slobody a predovšetkým anonymity. Samotní tvorcovia kolekcie uvádzajú, že už sú preč letné kvetinové vzory či podpätky – život sa vracia do ulíc.

Čo teda New Yorker pre jesenné dni ponúka? Komfortnú módu ukrytú v podobe džínsov, tričiek a bundičiek. Bez starostí obujte známe sneakersy alebo členkové topánky bez podpätku a vyrazte nadýchať sa sviežich trendov ulíc, pretože „urban autumn“ už klope na dvere.

Farby jesene budú opäť tmavšie. Tento rok sa budeme stretávať predovšetkým so sivou, béžovou, ale aj fialovou a vínovou. Doplnky ovládne „rezavá“ farba. Môže sa objaviť na topánkach, kabelkách, šatkách aj šáloch. Oživiť zdanlivo ponurý model teda tiež nebude problém.

Ani New Yorker nemôže zostať pozadu s trendom kožených legín a kožených rukávov v kombinácii s inými materiálmi. Vytvorte rockový štýl – oblečte si legíny, členkové topánky a priehľadnú blúzku s cvočkami na ramenách a look of the day je ľahko hotový.

Jesenná kolekcia New Yorker dostáva vyspelejší ráz a hoci sa drží stále módnych trendov, možno v nich uvidieť čosi nové. Je pravda, že „crazy“ tričká a mikiny sa v predajniach New Yorker stále nájdu. Aj kúsky s trochu zvláštnymi motívmi. Avšak posun je jednoznačný a ja sa už teším, čo nového značka prinesie v zimnej kolekcii.

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.