Trendy pre pánske šatníky na jeseň 2013

Trendy pre pánske šatníky na jeseň 2013

6. septembra 2013, trendy, jeseň 2013, pánske oblečenie, trendy muži, pánske trendy, jeseň / zima, kabáty, svetre, košele, nohavice

Sponzorovanej odkazy:

Módne prehliadky slávnych návrhárov pre tohtoročnú jeseň a zimu 2013/2014 priniesli okrem zaujímavej show aj spústu tipov, ako sa majú muži v novej sezóne obliekať. Práve na prehliadkových mólach na týždňoch módy v Paríži, Miláne či Londýne sa totiž udávajú najnovšie trendy a určuje sa tu, čo je pre nadchádzajúcu sezónu úplnou nevyhnutnosťou, a čo bude naopak out. Aby ste aj vy boli v obraze, prinášame vám prehľad najnovších pánskych trendov pre jeseň a zimu 2013/2014!

Tmavo modrá je stále dobrá!

Tmavo modrá rozhodne nemieni opustiť svoj post farby číslo jedna a hovorí sa o nej ako o novej čiernej. Dominovala napríklad v prehliadkach Louisa Vuittona či Hermés a ukázala svoju elegantnú aj modernú podobu. Tmavo modrá patrí k univerzálnym farbám, ktoré sadnú každému. Ak to ale nie je práve vaša šálka kávy, nezúfajte. In sú aj ďalšie odtiene modrej, ako kráľovská či elektrická modrá.

Zahrajte si kocky!

Tartan, šachovnicový vzor, ​​kohútie stopy – všetky tieto materiály viac či menej pripomínajúce kocky sú tento rok v kurze. A to na všetkom, čo vás napadne! Od kabátov cez košele a svetre až k nohaviciam, ak si na ne trúfnete! Vyskúšať môžete aj netradičné farebné kombinácie.

Vzorované svetre

Pletenina sa tento rok opäť zaradila k hlavným hitom sezóny a samozrejme patrí aj do pánskych šatníkov. Tento rok sú svetre zdobené najrôznejšími vzormi. Okrem už spomínaných kociek sa objavujú prúžky, ale napríklad aj srdiečková potlač alebo bodky.

Kabáty všetkých druhov

Veľká pozornosť bola na prehliadkových mólach venovaná kabátom. Tie môžeme tento rok vidieť v klasickom prevedení, minimalistickom looku, ale aj s nádychom retro či military štýlu. Nosia sa dvojradové aj jednoradové kabáty a in sú v typických jesenných farbách. Najviac bola vidieť šedá, čierna, tmavo modrá a béžová.

Trendov pre tohtoročnú jeseň je však samozrejme ďaleko viac. Aj v pánskom šatníku sa usídlila kožušina, svoje miesto si tu našla aj koža, a to v mnohých zaujímavých a výrazných farbách. Návrhári svoju pozornosť venovali aj bundám v športovom štýle a pruhovaným nohaviciam. Extravagantným trendom sú potom pánske sukne, kedy Marc Jacobsa, ktorý tento štýl nedávno vzkriesil, napodobnil napríklad Jean Paul Gaultier.

Zdroje: www.asos.com , iStockphoto / Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.