Nielen spodná bielizeň - Pánska kolekcia Intimissimi

Nielen spodná bielizeň - Pánska kolekcia Intimissimi

14. septembra 2013, Intimissimi, pánske spodné prádlo, boxerky, slipy, pánske pyžamo, jeseň 2013, pánska móda

Ako druhá značka neustále rastúcej spoločnosti Calzedonia SpA vznikla roku 1996 Intimissimi. Značka, ktorá sa zameriava predovšetkým na vkusnú a elegantnú spodnú bielizeň. Nejedná sa ale len o dámske spodné prádlo. Možno by mnohých z vás ani nenapadlo ísť si do obchodu značky Intimissimi pre slušivé pánske boxerky alebo trenky. Už od samého začiatku sa Intimissimi zameriava aj na módu určenú pre mužov.

Aj keď sa nám pri vyslovení značky Intimissimi predstaví hneď na prvýkrát veľký bilboard po strane diaľnice, na ktorom je mladá slečna oblečená len do roztomilej spodnej bielizne, ktorá jej pridáva ešte viac na jej pôvabe, nie je tomu tak, že vo svojom repertoári Intimissimi ponúka len tú spodnú bielizeň. Pre dámy a v tomto prípade samozrejme aj pre pánov má tento rok na jeseň pripravené aj viacúčelové tričká a pyžamá.

Slipy

Ako prvé, čo vám Intimissimi vo svojej jesennej kolekcii 2013 pre pánov ponúkne, budú slipy. V tejto dobe už možno nie toľko moderné v porovnaní s boxerkami a trenírkami ako v dobách predošlých, ale Intimissimi pánske slipy teraz podala úplne v inom svetle. Nie sú to tie klasické vyťahané chlapčenské slipy, ale sexy upnuté pánske spodné prádlo. Možno je to tým, že strih slipov Intimissimi nie je tak typický. Slipy majú trochu dlhšie nohavičky, a preto môžu pripomínať boxerky, ktoré idú teraz tak na dračku.

Boxerky

Už sme ich v predošlom odseku naťukli, áno sú to pánske boxerky. Snáď najviac sexy a po trenkách asi najviac pohodlné pánske spodné prádlo. Intimissimi si pre svojich zákazníkov pripravila boxerky mnohých strihov a farieb. Vyberať môžete z boxeriek s gombíkmi i bez. Veľmi trendy sa stávajú v poslednej dobe tiež boxerky s gumou, na ktorých je vyšité alebo potlačené logo módnej značky. Aj také u Intimissimi nájdete. Veľmi mužsky potom vyzerajú maskáčové army boxerky. Tento army štýl je v tejto sezóne v kurze a vyskúšať ho môžete aj na slipoch Intimissimi, ale namiesto osvedčenej maskáčovej zelenej oblečiete maskáčovú modrú.

Tričká

Ako už som spomenula, Intimissimi nie je len značka ponúkajúca spodnú bielizeň. Na jeseň 2013 si pre všetkých chlapcov a chlapov pripravila viacúčelové tričká s krátkym aj dlhým rukávom. Tričká sú vyrobené z príjemnej 100% bavlny. Môžete ich využiť napríklad pri športovaní či posilňovaní. Nielen ako tričko vrchné. Hodia sa aj ako tričko pod dres, ktorý pot toľko neabsorbuje.

Pyžamo

V druhom rade okrem spodnej bielizne Intimissimi produkuje aj pánske pyžamá. Nemožno hovoriť vyložene o pyžamách, ale skôr o nohaviciach a kraťasoch, z ktorých si potom spolu s tričkami z ponuky vytvoríte pyžamový komplet. Tento rok na jeseň 2013 u pyžám Intimissimi vyhráva na plnej čiare kockovaný vzor. Príde mi tak trochu retro. Pripomína mi pánske košeľové pyžamá našich otcov a starých otcov. Móda sa vracia a ako sa zdá, tak sa comeback týka i pánskych pyžám.

Zdroje: www.intimissimi.com

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a spodná bielizeň.