V čom prechodiť začínajúcu jeseň? Vo slippers!

V čom prechodiť začínajúcu jeseň? Vo slippers!

7. septembra 2013, elegantná obuv, trendy obuv, plesová sezóna, Slippers, slippersky, papuče shoes, lordky, dámska obuv, jeseň 2013, Baťa, Humanic, CCC, H & M

Sponzorovanej odkazy:

Rovnako tak ako vlani na jeseň, tak aj tento rok budú in slippers shoes čiže slippersky. Jedná sa o obuv, ktorej presný preklad znie papučky či papuče. Možno tak vyzerajú a nohám je v nich skutočne ako v perinke, ale rozhodne sa pre takéto prípady ako je váľanie sa na gauči či varenie v kuchyni nehodia. Vo slippers sa vyráža tento rok na jeseň do ulíc! Ide o obuv módnu, ľahkú, pohodlnú a jednoducho trendy. Hodia sa nielen na bežné nosenie. Obuť sa do nich môžete, aj keď vaším cieľom bude diskotéka alebo party.

Humanic

Jednotku odo mňa slippersky dostávajú hlavne za to, že je možné nájsť v predajniach obuvi, ktoré sú všetkým smrteľníkom dostupné. Jednou z týchto značiek, ktorá slippers tento rok na jeseň ponúka je Humanic. Poskytne všetkým zákazníčkam neuveriteľný výber týchto trendy topánok. Stále budú frčať topánky s ostňami a rôznymi cvočkami. V predajniach Humanic budete mať možnosť vyskúšať alebo aj zakúpiť slippersky s výšivkami, ktoré sú skôr elegantné ako ležérne. V tomto prípade možno hovoriť o lordkách, ako sa tiež slipperskám s obľubou hovorí. Tretím druhom budú potom slippers shoes lakované. Veľmi konzervatívne, a tak trochu unisex. Tieto slippersky môžu totiž niekomu trochu pripomínať pánske mokasíny, ale zdanie klame. Jedná sa skutočne o dámske lakované slippers.

Baťa

Značka s dlhoročnou tradíciou, na ktorú môžeme byť aj my, Slováci, právom pyšní, tak to je Baťa. Rovnako ako značka Humanic, tak aj Baťa ponúka slippers. Líšia sa veľmi. Aj keď nám môžu slippersky značky Humanic pripadať konzervatívnejšie, na lordky od Baťu mať jednoducho nebudú. Značka Baťa je špičkou medzi elegantnou obuvou, a preto tu objavíme slippersky iba vo fádnych farbách ako čierna, sivá či béžová. Obuv je strohá, bez príkras. Žiadne cvočky či výšivky. Lak a koža. V jednoduchosti je predsa krása.

CCC

Obchody obuvi značky CCC si v poslednej dobe vyvolilo čím ďalej tým viac zákazníkov. Nielen, že sa dnes už nachádzajú v každom väčšom meste, podľa mňa majú najväčší výber trendy obuvi. Nezabudlo sa teda ani na slippers. V ponuke budú aj slippersky s korálkami. Toto prikrášlenie na topánkach je novým hitom. Musíme si ale dávať pozor, aby sme korálky nepostrácali. Trendy korálkové slippers nemôžu byť in, keď budú bez korálok. To dá rozum.

Ostatné značky sa špecializujú len na lordky bez podpätkov. Keď už, tak sú iba na nízkom kline. Aj tu ma značka CCC dostala. Vo svojej kolekcii má totiž aj slippers shoes na podpätkoch.

H & M

To, že H & M nie je vyložene značka špecializujúca sa na výrobu obuvi, vie asi každý. Vo kolekcii sa ale na módnu dámsku obuv vždy malé miesto nájde. Teraz všetkým ponúka trendy slippersky. Jedným z jej modelov sú čierne semišové papuče shoes s nenápadnými rovnako farebnými cvočkami. Ako druhé tu potom máme tiež semišové papuče s pozlátenou retiazkou, ktoré sa skvele hoia do spoločnosti. Ja viem, že plesová sezóna je ešte ďaleko, ale tieto lordky vám padnú k nohaviciam, šatám aj sukniam.

Zdroje: www.polyvore.com www.humanic.net www.bata.cz www.ccc.eu www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.