Zara a jej androgénna jesenná kolekcia 2013

Zara a jej androgénna jesenná kolekcia 2013

13. septembra 2013, zara jeseň 2013, zara kolekcia jeseň, Zara oblečenie, Zara kabáty, sukne, kabáty, sako, pastelové farby, káro, metalické odtiene, metalické farby, 2013, zara, jesenná kolekcia, trendy jeseň, jeseň, autumn, fall

Sponzorovanej odkazy:

Zara predstavila novú jesennú kolekciu, ktorá je veľmi rozmanitá. Rozmanitá je predovšetkým farebne. Čo sa strihov týka, prevláda voľnejší splývavý strih. Dominantou sú jasné čisté hladké látky a minimum potlače. Výnimkou sú kára, ktoré zdobia hlavne kabáty. Celá kolekcia sa nesie v duchu oversized a pánskych strihov.

Strihy

Čo sa týka strihov, tak si s tohtoročnou jesennou kolekciou návrhári od Zary príliš hlavu nerobili. U kabátov a sák zvolili stroho strihané tvary, ktoré ničím výnimočne nevynikajú ale ani nezapadajú do davu. Veľkosť je oversized, dĺžka kabátov a sák je predĺžená. Ramená sú vypchaté, čím trochu pripomínajú saká osemdesiatych a deväťdesiatych ro­kov.

Celá jesenná kolekcia je v tzv. formálnom casual štýle. Nič odviazaného, ​​skôr klasické strihy a minimalizmus s nádychom deväťdesiatych rokov. Sukne sú voľné, áčkového strihu v dĺžke pod kolená. Dĺžku pod kolená a vôbec trochu, cez mieru tu majú všetky sukne! A pozor zvláštnosť – lemy sukní sú rozstrapkané. Okrem áčkových strihov sukní narazíte aj na sklady, ktoré tiež zažívajú comeback a objavujú sa v kolekciách stále častejšie. Posledným strihom sukní, ktorý v tejto kolekcii nájdete, je puzdrová sukňa (samozrejme v dĺžke pod kolená). Má zvýšený pás a vyzerá veľmi žensky a elegantne. Na jeseň sa bude nosiť s topánkami do špičky a na nízkom podpätku. Odvážnejšie z vás môžu vyskúšať metalické odtiene.

FARBY

Jesenná kolekcia od Zary je plná prekvapení a v oblasti farieb je možno dosť prekvapivá. Jeseň, ako je zvykom, býva temnejšia a pochmúrnejšia než veselé farby leta. Preto tu prevláda tmavý odtieň modrej farby – navy. Ten ide ruka v ruke so šedou, čiernou a vínovou. Avšak ako sme už uviedli, kolekcia je dosť farebne prekvapivá a zaujímavá. Preto pochmúrne farby jesene striedajú pastelové tóny doplnené bielou farbou. Možno práve tieto farbičky vám trochu pozdvihnú jesennú náladu! Tešte sa aj na metalické odlesky a imitáciu kože. Sú trendom jesene!

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.