Gladiátorkám nie je koniec, tentoraz to chce však trochu extravangancie

Gladiátorkám nie je koniec, tentoraz to chce však trochu extravangancie

5. septembra 2013, sandále, gladiátorky, jesenná obuv, topánky na jeseň, jeseň, páskové sandále

Sponzorovanej odkazy:

Gladiátorkysandálky na podpätku (alebo bez) s množstvom pásikov. Jedná sa o tak trochu nezvyčajný trend, ale niektoré z vás mu určite už prišli na chuť. Ako už názov napovedá, inšpirované sú legendárnymi gladiátormi, ktorí už vtedy nosili páskovú obuv. V posledných kolekciách módnych domov sa tieto topánky objavili takmer na všetkých mólach (Gucci sa pýši prekrásnymi sandálkami na podpätku v žiarivých farbách). Nosia sa hlavne v čiernej farbe a odtieňoch hnedej. Oživujú outfity končiaceho leta. Môžu byť tiež zdobené cvočkami, strapcami alebo malými príveskami. Nechajte sa inšpirovať!

Ak máte odvahu a nebojíte sa extravagantnejších trendov, vyskúšajte gladiátorky na vysokom podpätku, ktoré majú pásky až pod kolená. Avšak dovoliť si ich môžu iba ženy, ktoré majú štíhlejšie nohy. V opačnom prípade by vyzerali nevhodne. Gladiátorky vám dokonale predĺžia nohy o pekných pár čísel, ak ich obujete. A nosiť ich môžete pokojne aj do práce! Avšak tieto sandálky nie sú pre každého, ale ak máte rada slobodnejší štýl – ako etno alebo hippie, určite sa vám v botníku budú hodiť.

Gladiátorky sa skvele kombinujú s etno módou a aztéckymi motívmi. Dodajú tak outfitu ten pravý divoký surový šmrnc. Takže aj rozviata hippie móda si tu príde na svoje. Ak preferujete pohodlie a chcete sa cítiť príjemne, obujte gladiátorky bez podpätku alebo na veľmi nízkom podpätku. Perfektne sa hodia k rozoviatemu ležérnemu štýlu – džínsovým šortkám, bielej košeli… Vykúzlia z vás rozvernú divošku. Odporúčame ich obuť na prechádzky mestom alebo letné dovolenky.

Okrem džínsoviny a etno motívov sa gladiátorky hodia i k punkovému štýlu, ktorý sa na jeseň zase objaví. Navyše k punku pásky proste patria. Preto k nim pokojne oblečte koženú bundu alebo vestu, doplnky so cvočkami či latex. Môžete ich kombinovať aj s kožušinami a zvieracími alebo geometrickými motívmi. Na jeseň sa budú nosiť prevažne temnejšie farby, preto čiernu farbu kombinujte alebo úplne vymeňte za olivovo zelenú, navy modrú alebo vínovo červenú. Čierne očné linky a malá kabelka do ruky sú skvelou čerešničkou na torte. Pásky sa vám možno nakoniec zapáčia!

Zdroje: www.nastygal.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.