Mango kids - nová kolekcia Mango pre deti

Mango kids - nová kolekcia Mango pre deti

26. augusta 2013, Mango deti, detská kolekcia Mango, kids Mango

Sponzorovanej odkazy:

Medzinárodná módna značka Mango prichádza na trh s novou detskou kolekciou. Výber je naozaj široký a medzi bežnými basic kúskami sa nachádzajú aj módne výstrelky. Teda tí, ktorí sa aj v obliekaní svojho potomka doslova vyžívajú, si teraz môžu užívať nákupné orgie. Neustále okolo seba počúvam sťažnosti mamičiek, ako nemajú dobrý výber detského oblečenia. V ich repertoári jednoznačne víťazia detské rady značiek Zara, Next a H & M. Od júla tohto roka sa môžu tešiť z ešte väčšieho výberu tovaru. Značka Mango dobre vie, aký tovar na trhu chýba a vytvorila tak neuveriteľnú detskú kolekciu. Módne oblečenie pre deti je naozaj nedostatkovým tovarom a alebo sa finančne pohybuje na nebezpečne vysokej špirále. Kúsky od značky Mango sa rovnako ako ich dámske i pánske oblečenie, budú pohybovať v priemerných hodnotách.

Deti majú byť deti, ale uznajme, že sa nám páči obliekať ich do modelov, ktoré by štýlovo obliekol skôr dospelý človek. Užívame si ladenie outfitov, kupovanie mini kabeliek a chlapčenských klobúkov. Opasky deťom dávame, aj keď ich z praktického dôvodu nepotrebujú a košele často nechávame na pol vyhrnuté. Móda našou dušou vládne. Ak ste sa v tomto texte našli, pozrite sa so mnou na detské outfity značky Mango.

V júli sa na facebookových stránkach značky Mango objavili prvé informácie o novej detskej kolekcii a ihneď vzbudila ohlas. Detské modely často pripomínajú oblečenie dospelých a aj samotné deti sa často tvária ako ozajstní profesionáli v odbore. A tak podobne ako je tomu u dámskej či pánskej kolekcie Mango, sa aj v kolekcii detského oblečenia objavujú kožené budy, slim džínsy alebo pletené svetre.

Dievčatká potešia určite veľké sukienky ako pre baletky alebo sukienky a šortky s výraznými vzormi (medzi ktorými nemôžu chýbať kvetinové vzory).

Chlapci zase oblečú „kovbojské“ košele a ošúchané džínsy a džínsové bundy.

Detská kolekcia Mango ponúka pohodlné oblečenie pre každý deň, ktoré sa však drží módnych trendov.

Zdroj: www.mangokids.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.