Leto nekončí! - Farebné sandále na podpätku

Leto nekončí! - Farebné sandále na podpätku

24. augusta 2013, kvetinové vzory, Sculpturale heels, farebné sandále, dámske sandále, topánky na podpätku, Zara, cut out heels

Sponzorovanej odkazy:

Nenechajte sa zastrašiť jesennými kolekciami, ktoré vidíte za výkladmi. Je jasné, že leto pomaly odchádza a s ním aj letná sezóna plná trendy letného oblečenia, módnych doplnkov a obuvi. A to znamená len jedno! Je potrebné si leto užiť do posledného dňa. Zaiste mnohí z vás využili lákavých ponúk zájazdov k moru mimo sezónu, kde sa ešte stačíte opáliť a nabrať energiu na pochmúrne obdobie jesene a zimy. V tomto prípade sa vám určite budú hodiť farebné sandále na podpätku, ktoré zdokonalia nôžky každej z vás.

Žiadne leto alebo skôr žiadna žena v lete sa bez nich jednoducho nezaobíde. Reč je samozrejme o dámskych sandálkach na podpätku. Rovnako ako vlani a predvlani, a tak ďalej sa aj tento rok budú nosiť predovšetkým sandálky farebné. Rovnako farebné ako je leto samé. Žltá ako citrón, červená ako jahody, oranžová ako pomaranč, ružová ako cukrová vata… Môžete mať sandálky všetkých príchutí.

Veľmi in a trendy sú zakaždým v lete neónové farbičky. Tie, ktoré rozžiaria všetko okolo. Neónové sandále sú veľmi originálne, pretože v nich vaša nôžka dokonale vynikne. Ďalšou veľkou výhodou je, že neónové sandále zdokonalia vaše opálenie. Preto k nim odporúčam nosiť čo najkratšie šaty, sukne či šortky, aby bolo vidieť čo najviac nahej kože.

Ak sa neuspokojíte so sandálkami, ktoré majú len jednu farbu, skúste multicolour sandále. Ak budete mať šťastie, v obchodoch narazíte aj na dámske sandále s kvetinovými vzormi, ktoré sú zakaždým viacfarebné. Trendy sú aj sandále s trblietkami a flitrami. Takýto model sa bude dokonale vynímať na letnú párty.

Verte alebo nie, ale tento rok vládne dámskym sandálom na podpätku jednoduchý štýl. Sandále sa uspokoja len s tromi až štyroma pásikmi bez zdobenia a zbytočného šnurovania. Takéto dámske sandále nájdeme napríklad v obchodoch značka Zara. Vieme, že v jednoduchosti je krása, ale v klasických sandálkach nôžka vyzerá skutočne najelegantnejšie.

Pre tých, čo sa chcú odviazať a nohám dať poriadnu zaťažkávaciu skúšku, sú tu dámske sandále na podpätku štýlovo veľmi neobvyklé. Určite ste už zaregistrovali, že sa tento rok roztrhlo vrece s topánkami, ktorých podpätok je buď ozdobne vyrezaný (cut out heel) alebo tam nie je vôbec (Sculpturale heel). Aj kostymérky našich moderátoriek tento trend zaregistrovali, a preto cut out heels a Sculpturale heels môžeme vidieť neustále na obrazovkách našich televízií.

Zdroje: www.polyvore.com www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.