Street Chic kolekcia od Lindex

Street Chic kolekcia od Lindex

30. augusta 2013, trendy jeseň, jesenné trendy, móda jeseň, Lindex jesenná kolekcia, oblečenie Lindex, Lindex, Street Chic, kolekcia, jeseň 2013, jeseň, Emily Didonato, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Populárny švédsky obchodný reťazec Lindex predstavil pre nadchádzajúcu jeseň novú kolekciu Street Chic, ktorá je inšpirovaná modernými ženami, ktoré milujú módu. Inšpirácia bola čerpaná, ako už názov kolekcie napovedá, priamo z ulíc. Tvárou tejto kolekcie sa stala krásna americká modelka Emily DiDonatoová, ktorá už skôr pre Lindex kampaň robila. A čo trendy kolekcia Street Chic prináša?

Street chic je predovšetkým voľnočasová móda, takže je veľmi pohodlná a pritom trendy. Kto má rád praktickosť, túto kolekciu zaiste ocení . Sama Street Chic je charakterizovaná ako móda, ktorá je kombináciou klasických ale trendy kúskov, navrhnutých špeciálne pre život v meste. V tejto kolekcii narazíte na praktické kúsky oblečenia ako tepláky, ktoré sa kombinujú s motorkárskou bundou a lodičkami. Pre niekoho možno neobvyklá kombinácia, ktorá je však veľmi chic.

Skinny jeansy sú nutnosťou už niekoľko sezón. Aj Lindex ich odporúča vo všemožných farebných kombináciách. Nezabudnite si ku skinny jeansom obliecť štýlové sačko. Jednoduché a slušivé! Ďalším podareným kúskom kolekcie je tzv. statement tee alebo ak chcete jednoduché tričko s minimalistickým nápisom, ktoré v kombinácií s klasickou sukňou strihanou do áčka, vytvorí originálny outfit. Vyskúšajte šedú alebo bielu farbu trička. Iste upútate pozornosť!

Rozhodne by vo vašom šatníku nemali chýbať motorkárska bunda, tmavá džínsovina, topy a tričká s nápismi. Budú najväčšími trendmi jesene! Z doplnkov určite odporúčame zaobstarať ocvočkovanú kabelku, výrazné náramky a náhrdelníky a čierne lodičky do špičky. Street Chic look dolaďte prirodzeným minimalistickým make-upom a ľahko strapatými vlasmi. Rozstrapateného účesu docielite použitím suchého šampónu, ktorý vám dodá objem a nemusíte tak vlasy namáčať a sušiť fénom a zbytočne ich vysušovať. Nezabudnite použiť lesk v spreji a trochu laku pre objem na zafixovanie účesu. Tento štýl je v štýle nedbalej elegancie – teda vstaňte, oblečte sa a vyrazte! Zaberie len pár minút a budete neuveriteľne chic.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Tereza K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.