Women'Secret - tajomstvo dokonalých plaviek a spodnej bielizne

Women'Secret - tajomstvo dokonalých plaviek a spodnej bielizne

20. augusta 2013, Women'Secret, dámske spodné prádlo, dámske plavky

Každá žena by mala mať svoju obľúbenú značku spodnej bielizne a plaviek. Ale výber nie je vôbec ničím ľahkým. Často si nevieme rady s výberom správnej veľkosti a materiálu a nie ešte s výberom tej správnej značky. Dnes si predstavíme veľmi sofistikovanú spodnú bielizeň a plavky od značky Women'Secret.

Už samotný názov v sebe nesie mystickosť a nehu, ktorá je bezpochyby so spodným prádlom ako takým spojená. Spoločnosť vznikla už v roku 1993 v Španielsku, ale jej veľký vzostup prichádza až v roku 2001. Dnes patrí medzi špičkových výrobcov spodnej bielizne, oblečenia na doma aj na spanie, plaviek a doplnkov. Značka sa riadi heslom, že je tvorená pre ženy a vytváraná ženami.

Filozofia Women'Secret sa zameriava na bežnú ženu, ktorá sa chce cítiť pohodlne. Zároveň však niekedy potrebuje vyzerať sexi, inokedy má túžbu, aby sršala životom a pôsobila zábavne a inokedy zase étericky. A tak sú v tomto duchu vytvárané aj jednotlivé modely. Na jednej strane nenápadné a decentné a na strane druhej mystické a provokatívne. V značke Women 'secret sa skrátka môže nájsť každá žena. Bez pochýb oceníte veľmi dobré spracovanie a komfort materiálov. Módne trendy sú akceptované, ale rozhodne nie sú u tejto značky prioritou. Naopak sa návrhári snažia prichádzať s novými nápadmi a vytvárať jedinečné modely, ktoré si ľahko zamilujete. Značka vytvára neustále nové a nové kolekcie. Mňa osobne veľmi bavia kolekcie Very Feminine, Lots of fun a nadšená som aj zo špeciálnej kolekcie Just married.

Nechýba ani obľúbená limitovaná edícia, pod ktorou sa ukrýva dráždivé prádlo ozdobené kamienkami Swarovski.

Aktuálne sú predovšetkým plavky, a tak sa poďme pozrieť, čo Women'Secret ponúka. Plavky sú tento rok farebné s klasickými i rafinovanými strihmi. Popularite sa najviac tešia vršky podprsenky bez ramienok.

Nezabudnite si tiež zaobstarať nevyhnutné doplnky k vode ako je plážová taška alebo trendy klobúk.

zdroj: www.womensecret.com

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii plavky a spodná bielizeň.