Nová kolekcia Intimissimi jeseň /zima 2013/2014

Nová kolekcia Intimissimi jeseň /zima 2013/2014

22. augusta 2013, pánske prádlo, Intimissimi, spodné prádlo, dámske prádlo, zvodné prádlo, sexy prádlo, podprsenky, nohavičky, dámske oblečenie, trenky, boxerky, pánske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Hoci sa prázdniny ešte ani neprehupli cez svoju polovicu, módne značky už dávno myslia dopredu a pomaly, ale iste nám servírujú nové kolekcie pre jeseň a zimu 2013/2014. S tou svojou prišla aj značka Intimissimi, známa pre svoje zvodné a krásne ženské spodné prádlo. V novej kolekcii nám však ukazuje, že ich práca nie je len o ženskej bielizni, ale aj bielizni pánskej a o klasickom dámskom oblečení. Poďme si na okamih vydýchnuť od horúceho leta a nasať trochu tajomnej jesennej atmosféry prostredníctvom novej kolekcie Intimissimi jeseň /zima 2013/2014.

Pletená romantika

Dôležitú úlohu v dámskej kolekcii Intimissimi hrá pletenina, ktorá v kombinácii so zvodnou čipkou a ďalšími materiálmi a prvkami vytvára nádherne romantické kúsky. Kardigany so zapínaním umiestneným vzadu pôsobia nevšedne, a keďže zároveň odhaľujú kožu aj veľmi sexy. Zaujme aj veľké množstvo rôznych strihov šiat. Na prvý pohľad potom váš zrak iste ocenia krásne volené farby. V kolekcii nechýbajú odtiene tmavo zelenej, polnočnej modrej, tyrkysovej a ružovej.

Pohodlie pre pánov

Kým u dámskeho spodného prádla je často kladený väčší dôraz na zvodnosť a vzhľad bielizne, u mužov stále väčšinou víťazí pohodlie a komfort. Ten vyžaruje aj z pánskej kolekcie značky Instimissimi pre jeseň a zimu, v ktorej okrem treniek a boxeriek nájdeme aj pár voľnočasových kúskov a pohodlných teplákov na spanie.

Kolekcia Black Netting

Keď je reč o Intimissimi, nemožno v žiadnom prípade dámske spodné prádlo nespomenúť. Najnovším počinom je teraz capsule kolekcia s názvom Black Netting. Pri pohľade na jej zvodné a provokatívnejšie kúsky, než sme u Intimissimi zvyknutí, sa vám určite aspoň na chvíľu zatají dych. Kombinácia čiernej a ružovej farby s čipkou a sieťovinou pôsobí veľmi sexy a môže byť skvelým spestrením a prekvapením ako pre letné, tak aj jesenné noci.

Zdroj: www.intimissimi.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a spodná bielizeň.