Len tie najkrajšie kúsky - Zľavy v Promod

Len tie najkrajšie kúsky - Zľavy v Promod

13. augusta 2013, aztécke vzory, zľavy, výpredaje, Promod, maxi šaty, kvetované vzory, overaly, dámske oblečenie, leto 2013

Sponzorovanej odkazy:

Zľavy a výpredaje nájdeme rovnako tak ako u iných módnych značiek aj v obchodoch Promod. Všetko, čo ešte pred štyrmi mesiacmi bolo novinkou, je teraz starým trendom. Maxi šaty, overaly či aztécke motívy. Tieto hitovky mala po celú letnú sezónu značka Promod k dispozícii. Teraz už ostávajú len tie posledné kúsky. Obmedzená ponuka veľkostí a kvality! Výpredaje je potreba vychytať včas, inak nám ostatné módychtivé dámy vykúpia to najlepšie.

Aztécke motívy

Ako už som spomínala na začiatku, Promod vypredáva všetky trendy kúsky leta 2013. Jedným z takým trendov boli aztécke motívy. Farby a nevšedné tvary. Kto vie, možno budú v kurze aj na budúci rok. Vyberať môžete z aztéckych šiat, tričiek, šatiek a sukní. Mnoho z týchto modelov môžete využiť aj na jeseň. Aztécke farby totiž budú k farbe jesenného lístia skvele pasovať. Žltá, hnedá, červená a oranžová. Všetky budú u Promod k videniu a dostaniu za senzačné ceny.

Trendy nohavice

Za zmienku určite stojí aj výpredaj nohavíc Promod. Sú jednoducho na zahryznutie. Voľné, kvetované, ľahké a jednoducho šik. Skvele sa nosia a sú veľmi všestranné. Hodia sa k nim všetky typy obuvi. Môžete v nich vyraziť aj v teplejších jesenných dňoch. Ceny týchto nohavíc sa pohybovali okolo 35 eur, teraz si ich zaobstaráte o polovicu lacnejšie, pretože sa ich ceny vo výpredaji znížili na 19,90 eur.

Maxi šaty

Rovnako ako aztécke vzory, tak aj maxi šaty boli veľkým trendom. Klasické jednofarebné, ale aj s kvetovanými motívmi. Aj tu budete mať možnosť výberu. Šaty sú jediným módnym kúskom, ktorý najlepšie vystihuje ženskosť. Mali by ísť teda na dračku. Promod jednoducho vie, čo na zákazníčky platí.

Overaly

Už od roku 2009 sú overaly trendom každej letnej sezóny. Investícia do nich sa teda určite oplatí a ešte viac, keď sa jedná o zlacnený tovar. Promod vám vo svojom výpredaji ponúka kvetované overaly aj iné. Kraťasové aj nohavicové. Využiť sa teda dajú v teplých i chladnejších dňoch.

Zdroje: www.promod.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.