Horúca novinka! - Jesenná kolekcia Tally Weijl Grunge rhapsody

Horúca novinka! - Jesenná kolekcia Tally Weijl Grunge rhapsody

16. augusta 2013, plastické bundy, kožené bundy, Grunge rhapsody, jeseň 2013, Tally Weijl, jesenné bundy, crochet, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Aj keď my máme ešte pol roka pred sebou, módna letná sezóna je už u konca. Na pultoch módnych obchodov sú už pripravené kolekcie jesenné. Hoci my sa v obchodných centrách prechádzame v letných šatách, za výkladmi pozorujeme figuríny odeté do jesenných búnd, čiapok, šálov a dlhých nohavíc. Príkladom je značka Tally Weijl, ktorá už teraz prichádza s kolekciou Grunge Rhapsody, ktorá je vyložene jesenná. Doslovný preklad je veľmi ťažký, ale grunge je určitý spôsob života, tiež to môže byť druh hudby a už poslovenčené slovo rhapsody čiže rapsódia označuje skladbu či báseň vznešeného obsahu. Jedná sa teda o niečo veľmi emotívneho, kedy preklad nechám radšej na vás. Možno na niečo prídete až po zhliadnutí kolekcie, ktorá by nám o svojom názve mala povedať viac.

Síce nevieme, aký tá tohtoročná jeseň bude, či teplá alebo chladná, ale Tally Weijl je pripravená na obe možnosti. V kolekcii Grunge rhapsody nájdeme módne kúsky, ktoré by sme skôr čakali v kolekcii letnej. Sú to šaty, sukne a šortky. K nim vám síce Tally Weijl ponúkne jesenné mikinky, silonky a tričká s dlhým rukávom, ale rovnako. Z letných trendov sa nás bude napríklad držať crochet trend. U Tally Weijl objavíme tiež háčkované šaty či svetríky.

To, čo vás isto zaujme v kolekcii Grunge rhapsody budú nohavice. Keďže je Tally Weijl značka skôr pre dievčatá a mladé dámy, nebojí sa odviazať. Nohavice sú úzke a tesné. Dokonale priľnú na všetko telo a dajú vyniknúť všetkému. Mnoho modelov sa predstavuje v ponurých farbách ako je šedá, čierna či biela. A to teraz nehovorím len o nohaviciach.

Jesenná sezóna so sebou po dlhej dobe prináša tiež ľahké bundičky, bez ktorých sa veľakrát nezaobídeme. Kolekcii Grunge rhapsody vládnu čierne jesenné bundy všetkých materiálov. Trendy a slušivé budú predovšetkým kožené bundy, ale možno vás nadchnú takzvané plastic jackets, čo sú priehľadné bundy vyrobené z umelej hmoty. Trúfam si povedať, že ak sa ujmú, tak budú trendom jesene 2013, pretože vo svojej novej kolekcii je má tiež Tally Weijl podobná značka Bershka.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.