Fashion trend - Miesto saká, kimono!

Fashion trend - Miesto saká, kimono!

12. augusta 2013, leto 2013, kimono, kvetované vzory, sako, dámska móda, fashion trend, trendy, Zara, Pull and Bear, Debenhams, Bershka

Sponzorovanej odkazy:

Momentálne si užívame dlhé obdobie tepla, sucha, slniečka a letných radovánok, ale čo nevidieť tu máme august a september, ktorých skoré rána a neskoré večery nebívají už tak teplé ako tie súčasné. V tú chvíľu siahneme zrejme po niečom teplejšom než sú tielko, tričko či ľahký top. V skrini či na vešiaku vám určite visia trendy saká, ktorých módny štýl sme si užívali posledné sezóny. Teraz však prichádza nový fashion trend, ktorý v pokoji nahradí všetky sačká. Týmto boomom budú na konci tohtoročnej sezóny kimoná. Možno nezahrejú tak veľmi ako niektoré saká, ktoré môžu byť potrebné aj zateplené do horšieho počasia, ale pre koniec leta a začiatok jesene sú kimoná ako vyšité.

Zara

Kimoná majú mnoho svojich vlastných štýlov a nájdete ich v obchodoch mnohých známych značiek. Jednou z nich môže byť napríklad Zara, ktorá svojim zákazníčkam ponúka poväčšinou elegantné a zmyselné oblečenie. Rovnako tak je tomu aj u kolekcie dámskych kimon. Sú jednoduché, a napriek tomu na nich niečo pôvabného je. Možno práve tá jednoduchosť a možnosť kombinovanosti so šperkami a ďalšími módnymi doplnkami. Zara má pre vás vo svojom módnom sklade kimoná klasické, ktoré sa obliekajú cez hlavu, ale tiež kimoná zaväzovacie a bez zaväzovania, ktoré pôsobia veľmi uvoľnene.

Bershka

Známa a obľúbená značka pre mladé dámy Bershka má v zásobe aj peknú riadku rozkošných kimon. Ponúka nielen módne kimoná s kvetovanými vzormi, ale aj kimoná jednofarebná. Dajú sa nosiť aj samostatne, čiže nie ako vrchný diel. V tomto prípade ich využijete ešte teraz. S džínsami, šortkami či k sukni. Dajú sa skutočne nosiť akokoľvek a ku všetkému. Žiadne módne tabu u kimon neexistuje.

Pull and Bear

Značka Pull and Bear nemá zas taký výber kimon ako značky predchádzajúce, ale za to sú Pull and Bear kimoná jedny z najkrajších. Kvetované a čínske motívy na vás vdýchnu tú správnu atmosféru, kedy sa ihneď vžijete do tela gejše. Tip! Ak budete chcieť svoj outfit dokonalý, učešte svoje vlasy do drdolu a doplňte ho čínskymi paličkami.

Debenhams

A v poslednom rade tu máme anglickú módnu značku Debenhams, ktorá ponúka vlastný tovar aj módne produkty iných anglických návrhárov. Veľký obchodný dom Debenhams sa nachádza napríklad na Václavskom námestí v Prahe. Kimoná, ktoré si tu môžete vyskúšať alebo aj zakúpiť sú tiež veľmi exotické a obsahujú trendy kvetované vzory. Hodia sa pre všetky ženy každého veku.

Zdroje: www.polyvore.com www.bershka.com www.zara.com www.debenhams.com www.pullandbear.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.