Letné topánky na podpätku

Letné topánky na podpätku

16. júla 2013, letné topánky, topánky na platforme, lodičky, sandálky na podpätku

Sponzorovanej odkazy:

Sezóna minisukní, odhalených členkov a zvodných pohľadov je tu! A čo by sme mali za leto, keď by dámy občas neobuli krásne letné topánky na podpätku? Sandálky, lodičky, papuče aj členkové topánky – aspoň jedny z nich si v podobe na podpätku kúpte. Topánky na podpätku sú akousi alfou omegou ženskej krásy a zmyselnosti. Podčiarknu dobre zvolený outfit a dokážu pomôcť vytvoriť peknú siluetu.

Slniečko láka splynúť so vzdušnými modelmi v podobe šiat a sukienok, doplňte ich o vhodné topánky na podpätku a vytvorte jedinečný look. Trendy sú predovšetkým sandálky na podpätku. Okrem širšieho podpätku by na nich nemal chýbať výrazný detail, neprehliadnuteľný prvok. Už niekoľkú sezónu je chic vysoká platforma v prednej časti topánky. Nejde len o módny výstrelok, ale aj o praktický detail, pretože vďaka platforme získa topánka nižší sklon a pridá na pohodlí a stabilite.

Večne obľúbené zostávajú „dreváky“, a to opäť na širokom podpätku (v podobe sandálok i papučiek). A ani punkové prvky z predajných pultov nezmiznú. Cvočky a iné ozdobné prvky sa budú na kabelkách a topánkach objavovať v lete i na jeseň.

Podpätok ľahko nahradí širšia platforma. Jedná sa o jednu z najpohodlnejších variánt vysokých topánok a našťastie aj túto sezónu patria sandálky na platforme k obľúbenému typu topánok.

Lodičky si ešte na jeseň užívali kované špičky (ponúkala napríklad Zara), kdežto tento rok sa kovanie presúva skôr do oblasti podpätku.

Možno sa obávate, že nezoženiete topánky na nižšom podpätku. Nezúfajte. Topánky na podpätku 2013 nemusia mať iba extrémne vysoké podpätky, na ktorých sotva udržíme rovnováhu. Módne sú aj lodičky na nízkom podpätku a sandálky na nízkom podpätku.

Dámy, ktoré sa chcú naozaj držať módnych trendov, sa v predajniach s obuvou zaiste poobzerajú po lodičkách na veľmi širokom podpätku. Na tento trend si tu zvykáme pomerne pomaly. Avšak kto sa naučí vhodne kombinovať oblečenie s takýmto typom topánky má vyhraté. Lodičky na širokom podpätku sú totiž nesmierne pohodlné a bez väčších problémov v nich môžete stráviť celý deň.

zdroj: www.bata.cz , thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.