Rozmaznávajte sa! - Spodná bielizeň Lindex leto 2013

Rozmaznávajte sa! - Spodná bielizeň Lindex leto 2013

11. júla 2013, So. U, Ella M, Generous, Lindex, dámske spodné prádlo, nohavičky, tangá, podprsenky, korzety, podväzky, podväzkové pásy, podväzkové sukne, leto 2013, krajkové spodné prádlo

Tohtoročné leto sme vám už predstavili letnú kolekciu Lindex a tiež plavky tejto značky. Avšak to, v čom Lindex vždy prekvapí je spodná bielizeň. Značka Lindex tento rok svoju kolekciu spodnej bielizne rozdelila do ďalších štyroch menších kolekcií. Každá z nich je rozdielna a má svoje špecifické vlastnosti. Zhromažďuje dámske spodné prádlo rovnakého štýlu, ktoré sa hodí pre rovnaké príležitosti a rovnaké typy postáv.

Lindex

Prvá z kolekcií dámskeho spodného prádla pre toto leto nesie rovnaký názov ako značka sama, teda Lindex. Táto kolekcia je veľmi hravá a nájdete v nej nohavičky, podprsenky, tangá, nočné košieľky, korzety, body… Mnoho modelov spodnej bielizne z kolekcie Lindex je plné trendov. Objavíte tu napríklad kvetinové či zvieracie vzory. Ak ste fanúšičkou Renée Zellweger, tak vás určite potešia bezšvové bokové nohavičky à la Denník Bridget Jonesovej.

Ella M

Ella M je kolekcia, ktorá je zo všetkých štyroch najluxusnejšia. Zahŕňa zmyselnú spodnú bielizeň s bohatým zmyslom pre módu. Krajkové prádlo, podväzky, podväzkové pásy a dokonca aj podväzkové sukne – to všetko tu nájdete. Dámske spodné prádlo vo všetkých veľkostiach a pre všetky typy postáv. Lindex jednoducho myslí na každú zo žien. Chce pre nich len to najlepšie a zrejme vie, aké ťažké je pre niektorých z nás zháňanie toho správneho spodného prádla pre nás.

So. U

Rad s názvom So. U sa hodí skôr pre mladých. Spodná bielizeň je rozverná a jej ceny sú o niečo nižšie ako v ostatných kolekciách. Nohavičky, tangá, podprsenky a košieľky sa vyznačujú výraznými farbami a humornými potlačami. Materiály sú ešte ku všetkému veľmi príjemné na nosenie.

Generous

V poslednom rade je tu potom dámske spodné prádlo Generous. Kolekcia Generous je určená pre dámy plnších tvarov. Pre všetky bacuľky je to skvelá správa, pretože spodná bielizeň Generous pre svoju veľkosť vôbec nestratila na kráse. Je rovnako sexi a pôsobivá.

Zdroje: www.lindex.com Thinkstock

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.