Plavky podľa postavy

Plavky podľa postavy

8. júla 2013, dámske plavky, bikiny, plavky leto 2013, trendy plavky, plavky podľa postavy, plavky

Sponzorovanej odkazy:

Máte pocit, že plavky nedokážu skryť vaše nedostatky, pretože to je len malý kúsok látky? Ale to nie je pravda. Plavky nielen odhaľujú, ale aj maskujú a zdôrazňujú. Len ide o to vybrať tie správne plavky a dať na obdiv to, čo má byť obdivované.

Úzky pás a široké ramená

Štíhly pás ešte viac zvýrazníte v bokových bikinách a odvediete pozornosť od širokých ramien. Zároveň by mali byť plavky aj dvojfarebné alebo aj viacfarebné. A ty výraznejšie farby smerujte do spodnej časti tela.

Široké boky

Toto je pravý opak vyššie uvedenej postavy, a preto budeme lákať pozornosť na hornú časť tela výraznejšími vrškami a jednoduchými, jednofarebnými spodnými dielmi. Podprsenky môžu byť farebné, vzorované a s rôznymi zaujímavými doplnkami alebo zdobením. V prípade malých pŕs by som odporučila gélové plavky, ktoré sú veľmi obľúbené, pretože dokonale modelujú prsia do neskutočných tvarov.

Veľké prsia

Veľké prsia potrebujú podporu, ktorá ich správne vytvaruje. Trefou do čierneho je podprsenka s výstužou alebo kosticami a širokými pevnými ramienkami, ktorá prsia udrží. Dokonca ak máte veľké prsia a nepovažujete ich za svoju prednosť, existujú takzvané Minimizer, ktoré zmenšujú objem, tak že stiahnu poprsie.

Veľké bruško

V prípade, že máte veľké bruško, vyberajte z plaviek, ktoré postavu opticky predlžujú a zužujú. Skvelou voľbou sú potrebné tankiny. Zakryjú bruško a sú navyše aj praktické, pretože sa dajú pri opaľovaní vyhrnúť.

Veľký zadok

To, že máte veľký zadok, si len myslíte. Určite máte len guľatý zadok a ten muži považujú za najviac sexi. Ale chápem, že po vzore „modeliek tyčiek“ chcete svoju postavu viac vyrovnať. Tmavá farba zoštíhľuje a svetlá a vzorovaná naopak rozširuje a upútava na seba pozornosť. Zájdite preto do obchodu, kde si môžete kúpiť zvlášť horný a spodný diel plaviek.

Ideálna postava

Ideálna postava má úzky pás a ramená rovnako široké ako boky. Ak vlastníte takúto postavu. Gratulujem! Svoje krivky môžete zdôrazniť v pestrofarebných alebo vzorovaných plavkách, dokonca si môžete dovoliť aj plavky bez ramienok.

Zdroj: www.hm.com / sk , www.tally-weijl.com/www.newyorker.de/cz/

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana A.. Článok nájdete v kategórii plavky.