Nová kolekcia Mango Wild Side 2013

Nová kolekcia Mango Wild Side 2013

29. júna 2013, Mango, kolekcia, letná kolekcia, Wild Side, dámske oblečenie, doplnky, trendy, leto 2013, kabelky, topánky

Sponzorovanej odkazy:

Tohtoročné leto sa nesie na vlne divokých vzorov a výrazných farieb a svoju divokú tvár teraz ukázala aj značka Mango, a to prostredníctvom kolekcie Wild Side. Tá kombinuje zaujímavé a trendy prvky s úplne klasickými kúskami, akými sú napríklad modré rifle či čierne nohavice. Kolekcia Wild Side je perfektná pre ženy, ktoré majú rady trendy a štýlový look, ale nepotrpia si na extravaganciu a netúžia vyčnievať z davu.

Kolekcia Wild Side zahŕňa všetky kúsky oblečenia, ktoré by sme v lete mohli potrebovať. Nechýbajú šortky, tielka a šaty, bez ktorých by leto nebolo letom, ale aj krivák a spústy nohavíc a jeansov pre chladné večery či dni, kedy sa nám slnko schová.

Ako už samotný názov kolekcie Wild Side môže napovedať, dôležitú časť tu tvorí oblečenie v divokých a stále trendy zvieracích vzoroch. Tigrované šaty, tielko, bundička či overal v kombinácii s neutrálnymi farbami pôsobí nevšedne, dodať môžete aj doplnky v safari štýle, ktoré dotvoria trendy letný look. Tigrovaným vzorom ale nič nekončí, okrem tohto zvieraťa sa návrhári nechali inšpirovať napríklad aj nespútanosťou orla a výsledkom sú nohavice či košele posiate týmito vtákmi.

Neboli opomenuté ani ďalšie veľké hity sezóny leto 2013, akými sú vzor paisley, etnický štýl a bodky. K teplému obdobiu potom samozrejme patrí aj kvetinová potlač, ktorá je tu tiež reprezentovaná.

Čo sa týka farieb, je kolekcia veľmi pestrá. Kombinuje neutrálne farby ako čiernu, béžovú a bielu s výraznými odtieňmi elektricky modrej, červenej či smaragdovej. Vznikajú tak elegantné kombinácie, ktorými oslníte ako na slávnostnejších príležitostiach, tak aj pri bežnom dennom nosení.

Ani tentoraz nie je podcenená dôležitosť doplnkov. Kolekcia Wild Side ponúka celý rad listových kabeliek i väčších kabeliek a tašiek, topánky na kline aj členkové topánky, šatky, opasky a tiež niekoľko zaujímavých šperkov, ktoré privedú váš outfit k dokonalosti.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.