Na vlne romantiky / Dlhé letné sukne

Na vlne romantiky / Dlhé letné sukne

1. júla 2013, sukne, dlhé sukne, letné sukne, trendy sukne, plisované sukne, sukne s potlačou, maxi sukne, leto 2013, trendy

Sponzorovanej odkazy:

O tom, že v lete nemusí byť všetko maličké a mini, vás presvedčí ďalší veľký súčasný trend, ktorým sú dlhé sukne. Tie už dávno nemusia byť len výsadou žien s gazelími nôžkami, ale nosiť ich môžu ženy všetkých typov postáv. Dlhé sukne sú vzdušné, takže poskytnú patričný komfort aj v teplom počasí, ženské a romantické, variabilné a trendy a určite nie je treba sa ich báť!

Farby, vzory a štýly

Trendy pastelové farby sa v lete 2013 usídlili na všetkom a dlhé sukne nie sú výnimkou. Toto spojenie navyše pôsobí veľmi jemne, romanticky a vy tak vo svetlo ružovej, broskyňovej či mint sukni môžete pripomínať nežnú éterickú vílu. Dlhé sukne však ponúkajú oveľa viac možností. Aj im totiž pristanú najrôznejšie vzory a potlače. Medzi tie najvýraznejšie tento rok patrí aztécky vzor, ​​ale zabrúsiť môžete aj ku stáliciam typu májovej potlače. Perfektne potom na dlhých sukniach vyzerá Ombré štýl, teda farebné prechody. Skvelou voľbou budú plisované sukne, veľmi elegantne potom vyzerajú jednoduché a splývavé dlhé sukne.

Čo k dlhej sukni obliecť?

Možno vás od kúpy maxi sukne vždy odrádzalo to, že ste nevedeli, čo k nej obliecť. Nie je to vlastne nijako zložité. K voľnej a vzdušnej dlhej sukni bude pasovať akýkoľvek upnutý top, voľným vrškom sa radšej v tomto prípade vyhnite. Do dlhej sukne môžete tiež zastrčiť košeľu, absolútnym hitom, ktorý si však dovolia obliecť len tie odvážnejšie z nás, sú crop topy, teda krátke tielka odhaľujúce bruško. Hodia sa skvele pre vysoké slečny, vďaka nim totiž outfit nepôsobí jednoliato. Ak ste naopak nižšej postavy, nevoľte sukňu dlhšiu ako pod členky, zbytočne by vám centimetre ešte ubrala. Skúsiť môžete aj vyšší rozparok, je sexy a trendy!

Kam pre maxi sukňu zájsť?

Dlhé sukne ako jeden z tohtoročných trendov určite nie je problém zohnať. Zájsť môžete do obchodov značiek Zara, Mango, alebo napríklad Tally Weijl, zaručene potom nesklame ani e-shop Asos.

Zdroje: www.zara.com , www.mango.com , www.asos.com , Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.