Prefarbite svoje nôžky! - Farebné šortky

Prefarbite svoje nôžky! - Farebné šortky

3. júla 2013, farebné šortky, Mango, Orsay, H & M, Tally Weijl, Bershka, dámske šortky, leto 2013, zvieracie vzory, tropické vzory, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Z kolekcií všetkých známych značiek už ste asi zistili, že tento rok poletí všetko farebné. A nie je sa čomu diviť. Teplé jarné a letné mesiace sú plné farieb. Vaše oblečenie by malo splynúť s okolím a nemalo by byť v žiadnom prípade fádne a nudné. Konzervatívne farby si schovajte na jeseň a zimu, pretože teraz vstupujú do popredia farby. V móde budú všelijaké farby. Pastelové aj neónové. Jedným z mnohých druhov oblečenia, ktoré sa bude nosiť vo farbe, sú napríklad šortky. U žien sú veľmi obľúbené, tak prečo si ich trošku neprifarbiť, keď to momentálne „frčí“, že?

H & M

Jednou zo značiek, v ktorej obchodoch nájdete farebné šortky, je napríklad známa H&M. Na Slovensku sa táto značka teší veľkej popularite a jej obchody sa nachádzajú vo všetkých väčších mestách. Farebné šortky H & M sú teda ľahko k dostaniu. U H & M budete môcť vyberať zo šortiek ľahkých látkových aj zo sexy džínsových. Nie sú to ale len jednofarebné šortky, ktoré H & M ponúka. Zaobstarať si budete môcť aj viacfarebné šortky napríklad so zvieracím či maskáčovým vzorom, ktoré sú oboje toto leto in.

Orsay

Možno rovnako tak populárna a obľúbená ako H&M je tiež značka Orsay. Určite ju všetci veľmi dobre poznáte a viete, že ponúka skôr elegantné dámske oblečenie, ale odvážim sa povedať, že u farebných šortiek tomu tak nie je. Majú ráz skôr športového štýlu než toho „orsayovského“ elegantného. Farebne sú ale veľmi pekné, očarí vás oranžová, tyrkysová, žltá, ružová…ale i krásne neónové.

Mango

O niečo menej dostupná je značka Mango. Vo svojej tohtoročnej kolekcii má ale veľmi pekné modely dámskych farebných šortiek. Každý model je originálny so svojou originálnou farbou. Nájdete tu skôr jednofarebné šortky, ktoré sú o niečo viac flexibilnejšie než tie viacfarebné. Dajú sa lepšie kombinovať. Môžete si k nim vziať tričko s akoukoľvek potlačou.

Bershka

Značka, ktorá ponúka módu pre mladých, tak to je Bershka. Bolo by divné, keby takáto značka neprišla tento rok s farebnými dámskymi šortkami. V jej kolekcii si budete môcť vyberať ako z klasických jednofarebných šortiek, tak aj zo šortiek s tropickými vzormi, ktoré tiež hrajú všetkými farbami. Dominujú skôr šortky látkové ako farebné džínsové.

Tally Weijl

Druhou najznámejšou mladistvou značkou je jednoznačne Tally Weijl. Značka, ktorá sa sústreďuje len na dievčenskú módu, prichádza s farebnými dievčenskými šortkami všetkých druhov a všetkých farieb. Krásne a jedinečné. Stačí si medzi nimi len vybrať, čo podľa mňa nebude vôbec jednoduché.

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com www.orsay.com www.bershka.com www.tally-weijl.com www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.