Louis Vuitton: Ski Collection

Louis Vuitton: Ski Collection

27. decembra 2021, Louis Vuitton a Ski collection, Louis Vuitton, Ski collection, lyžovanie, oblečenie, topánky, lyže, lyžiarky

Sponzorovanej odkazy:

Vôbec prvýkrát predstavuje značka Louis Vuitton limitovanú kolekciu, plne venovanú lyžovaniu . Kolekcia ponúka kompletný šatník, ktorý oceníte na zjazdovke aj horskej chate. Je prispôsobená najrôznejším denným aj večerným príležitostiam: zahŕňa odevy v limitovanej edícii, doplnky, obuv a samozrejme aj lyže.

Či už na zjazdovke, alebo na prechádzke, prím hrá štýl, ktorý kráča ruka v ruke s výbornými technickými vlastnosťami. Všetky modely zdobia úplne nové logo Flocon v tvare snehovej vločky, navrhnuté špeciálne pre túto kolekciu.

Dizajn kladie dôraz na pohodlie, ktoré je však v harmónii s bezchybným štýlom a technickými detailmi. Súčasťou kolekcie sú nadýchané páperové bundy s potlačou alpskej krajiny za súmraku, ktoré môžete skombinovať so zladenými nylonovými legínami a pulóvrami.

Komfortné parky

Chvíle na čerstvom vzduchu si skvele užijete v obojstranných parkoch z vlny a hodvábu. Kúsky venované lyžovaniu – bundy, nohavice s trakmi aj klasické nohavice – sú vyrobené zo strečového materiálu a kompletne vode odolné.

Parky majú kapucne s podšívkou pre maximálny komfort, povrazové pásky či karabíny, inšpirované horolezcami. Modelom nechýbajú ochranné vnútorné manžety a praktické vrecká, spodné časti nohavíc sú opatrené zipsom. Nájdeme na nich aj mnoho technických detailov, vďaka ktorým si naplno užijete čaro snehu, a to aj v tej najvyššej rýchlosti.

Monogram detaily

Chýbať samozrejme nemôžu ani detaily v podobe obľúbeného Monogramu: napríklad na flísovej veste, podšívke koženej bundy, alebo na kapucni nadýchanej bundy z materiálu ECONYL®. ECONYL® je jedinečný recyklovateľný materiál, vyrobený zo 100% recyklovaných nylonových vlákien. Je tak v dokonalej súhre s cyklickým kreatívnym prístupom značky Louis Vuitton.

Praktické mikiny

Kolekciu dopĺňajú mikiny – klasické aj na zips – minišaty, vzorované pletené modely, svetríky a mäkké kožuchy. Jednoducho všetky nepostrádateľné kúsky pre zimu na horách. Pre všetky denné aj večerné aktivity v zimnom letovisku sa hodia lyžiarske nohavice z technického džerseja aj tepláky z lesklého atlasu.

Doplnky to istia

Chýbať nemôžu ani doplnky – palčiaky a rukavice z líšky, vlnené čiapky so vzorom Monogramu, šály z česaného hodvábu a kašmíru a klobúky v širokej plejáde farieb. Šál v XXL veľkosti s výrazným vzorom Monogramu môžete omotať okolo krku niekoľkokrát dookola.

Obuv na zimu a sneh Kolekcia ponúka aj mnoho modelov obuvi, ktoré oceníte po lyžovaní. Vysoké topánky TERRITORY sú inšpirované čižmami a dostupné v dvoch rôznych výškach. Sú vyrobené z atraktívnej kože Gommato, majú vrúbkovanú podrážku a zdobí ich metalická pracka a gumový štítok Vuitton. Členkové topánky POLAR z nylonu s podšívkou, alebo kože Gommato sú na kline a perfektne sa hodia napríklad na prechádzku po Gstaade či Courchevele.

Aj lyže!

Nesmieme zabudnúť na lyže v inovatívnom dizajne, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou novej kolekcie. Patria do limitovanej číslovanej edície, ktorá obsahuje iba 200 kusov. Lyže majú drevené jadro pokryté hliníkovou zliatinou a vzor ikonického Monogramu. Sú inšpirované výletom do Courchevelu a rovnako štýlovo zapôsobia na zjazdovke aj mimo nej. Bázu designu tvorí potlač alpských vrcholkov, ktorá sa objavuje aj na niektorých textilných kúskoch. Vrchnú časť zdobí nový vzor LV Flocon.

Novo vyvinuté lyžiarky

Aby bola táto jedinečná súprava kompletná, boli v spolupráci s expertom v odbore, značkou Tecnica, vyvinuté vysoko inovatívne lyžiarky. Vybrať si môžete jeden z dvoch farebných odtieňov. Oba varianty zdobia reliéf Monogramu v gradientných farbách a remienok z plátna Monogram. Topánky sú opatrené systémom kúrenia, napájaným dobíjacou lítiovou batériou, ktorý je možné ovládať prostredníctvom Bluetooth. Majú príjemnú výplň z Merino vlny.

Kolekcia je v predaji v butikoch Louis Vuitton od 26. novembra 2021.

  • Fotografia: Carlijn Jacobs
  • Styling: Fanny Ourevitch

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, slnečné okuliare, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.