Najkrajšie bio bavlnené kúsky v bielej farbe ponúka Green butik

Najkrajšie bio bavlnené kúsky v bielej farbe ponúka Green butik

15. augusta 2021, bio bavlna, biela farba, dámske oblečenie, móda, Green butik

Sponzorovanej odkazy:

Biela farba najviac pristane opálenej pokožke, tá ale môže byť chúlostivá a citlivá. Riešením je zaradiť do šatníka biele oblečenie z bio bavlny, ktorá je oveľa jemnejšia ako bavlna klasická, a vďaka tomu vhodná aj pre podráždenú alebo dokonca ekzematickú pokožku.

Bio bavlna je navyše pestovaná s ohľadom na životné prostredie. Nádherné šaty a topy vo farbe nevinnosti ponúka e-shop a opäť aj znovuotvorený kamenný obchod Green butik v Štefánikovej ulici na Smíchove.

Biela je krásna

Biele šaty nie sú len výsadou neviest, ale môže si ich obliecť každý, kto chce pôsobiť jemne a nechať naplno vyniknúť svojmu letnému opáleniu. Biele tričká a topy sú nenahraditeľným základom šatníka a dajú sa univerzálne kombinovať s nohavicami a sukňami rôznych farieb a vzorov.

Aj z dôvodu ich širokého využitia a častého nosenia je dobré zaobstarať si ich z kvalitných materiálov, ktoré sú príjemné na tele a dlho vydržia.

Tipy z Green butik pre vás

Vyšívané šaty Anita z bio bavlny – predajná cena je 180 €, vyšívané šaty Jaya z bio bavlny – predajná cena je 180 €. Vyšívaný top Kyra z bio bavlny – predajná cena je 104 €.

Viac informácií nájdete na www.greenbutik.cz

Zdroj foto: Green butik

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.