Leto v znamení slnka: značkové slnečné okuliare

Leto v znamení slnka: značkové slnečné okuliare

26. júna 2021, Leto, slnko, značkové slnečné okuliare, Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Letné horúčavy a silné lúče slnka si žiadajú ochranu očí. Ideálne je zaobstarať si kvalitné slnečné okuliare. Vyberte si medzi cool značkovými kúskami na e-shope Queens.cz tie svoje!

Vans MN Seek Shades

Slnečné okuliare od značky Vans v čiernom prevedení s čiernymi sklami a bielymi postrannými motívmi . Okuliare dodávané s čiernym obalom by mohli byť príma riešením ochrany vašich očí. Sú v štýle unisex, čiže ich môžu nasadiť ako páni, tak dámy. Pristanú všetkým. Cena je 20 €.

Dirty Dog Sneak

Slnečné okuliare od značky Dirty Dog v zlatom prevedení s hnedými sklami a decentným postranným logom sú „lenonky“. Štýlovka je dodávaná s vrecúškom a puzdrom. Vyjdú vás na 74 €.

Urban Classics Sunglasses Lakkada 2-Pack

Súprava dvoch slnečných okuliarov od značky Urban Classics. Súprava obsahuje červené a čierne okuliare s čiernymi sklami. Okuliare sú dodávané s čiernym vrecúškom a vyjdú na 24 €.

Vans WM Retro Cat Sunglasses

Cool štýlové slnečné retro okuliare od značky Vans v čiernom prevedení s čiernymi sklami a postrannými decentnými bielymi logami. Cena je 18 €.

Jeepers Peepers Flat Sunglasses

Značkové slnečné okuliare od značky Jeepers Peepers v striebornom prevedení s hnedými sklami budú cool doplnkom vášho každého letného looku. Okuliare sú dodávané s bielym obalom a vyjdú na 26 €.

Mass DNM Icon Sunglasses

Čierne slnečné okuliare so žltými sklami od značky Mass DNM so strieborným nápisom na boku sú mohutnejšieho rázu a predsa elegantné. Dodávané sú s čiernym vrecúškom a cena je 16 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a slnečné okuliare.