Pandora predstavuje kolekciu (nielen) pre mamičky

Pandora predstavuje kolekciu (nielen) pre mamičky

4. mája 2021, Deň Matiek, sviatok, mamička, Pandora, šperky

Sponzorovanej odkazy:

Pandora pri príležitosti Dňa matiek ponúka kolekciu cool kúskov svojich šperkov. Motívy ako srdce, symbol nekonečna, štvorlístok, anjelské krídla a rodinný strom sú drobnosti, ktoré určite potešia každú mamičku, a nielen ju.

Táto nová rozmanitá kolekcia, odvolávajúca sa na ikonické motívy, symbolizuje lásku a vďačnosť. Každý precízne vyhotovený a ručne dokončený kúsok balansuje medzi štýlom a sentimentalitou, aby vzdal hold všetkým úžasným matkám.

„Štýly tejto sezóny sú všestranné a rozmanité, práve tak ako matky, ktoré ich nosia,“ hovoria Francesco Terzo a A. Filippo Ficarelli, VP kreatívni riaditelia Pandory. „Každý kúsok je navrhnutý tak, aby každá mamička cítila, že je elegantná, krásna a milovaná. “

Spojenie, ktoré je hlbšie než slová

Pri tohtoročnom Dni matiek poďakujte svojej mamičke za to, že je tu neustále pre vás, novým trblietavým, symbolickým šperkom od Pandory. Pri hľadaní perfektného darčeka ku Dňu matiek premýšľajte o klasických kúskoch, ktoré dajú vašej mamičke či proste žene najavo vaše láskyplné pocity.

Túto sezónu Pandora do svojej kolekcii zaraďuje nové moderné klasiky, ktoré ponúkajú rozmanité možnosti na darčeky pre každú mamičku. Vyberajte zo sentimentálnych, symbolických a prepracovaných šperkov Pandory a vyjadrite pri tohtoročnom Dni matiek svoju lásku jemným trblietavým darčekom.

Čo dostanete kúpiť?

  • Nový príveskový náhrdelník Pandora Moments O v tvare srdca je elegantný spôsob, ako udržať obľúbené prívesky pohromade.
  • Prívesok s anjelskými krídlami pre mamičku a prívesok so srdcom a štvorlístkom sa vyznačujú milým gravírovaním a dizajnovými detailmi, ktoré vyzerajú ako živé.

+ Visiaci prívesok v dvoch odtieňoch s voľne zaveseným príveskom v tvare srdca nesie roztomilý zavesený motív rodinného stromu zo 14k zlata.

  • Vyrezávaná perleť sa prvýkrát objavuje na prelamovanom prívesku so srdcom a rodinným stromom.

+ Prsteň s výrazným motívom ruže je neprehliadnuteľným doplnkom, zatiaľ čo prsteň posiaty drobnejším

  • motívom okvetných ružových lístkov je ideálny pre nenápadnú eleganciu.
  • Mamičky, ktoré vyznávajú elegantný moderný štýl, si zamilujú náramok Pandora s okrídleným srdcom.

+ Minimalisti ocenia šperky v dvoch odtieňoch so zlatým srdcom vyznačujúci sa novou raziacou technikou zo 14k zlata.

  • Mamičke, ktorá dáva prednosť trblietavej klasike, venujte trblietavé kôstkové náušnice a náhrdelník s dvojitým kruhom.

+ Zavesený prívesok so srdcom s nápisom Love You a symbolom nekonečna je nežná voľba do jej zbierky príveskov.

  • Prívesok Pandora Moments O v tvare srdca je štýlový darček, ktorý uchová spomienky blízko pri srdci.

Zdroj foto: Pandora

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.