Legíny, legíny a zase legíny - nová trojka designov je tu!

Legíny, legíny a zase legíny - nová trojka designov je tu!

29. januára 2021, legíny, Pura Vida, česká značka, športové oblečenie, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Potrebujete (znovu) získať sebavedomie, alebo len trochu optimizmu do žíl? Pomôcť k tomu môže rad vecí a nechýba medzi nimi ani správne oblečenie. Legíny z dielne Pura Vida sú pre to ako stvorené a teraz sa ich ponuka opäť rozšírila. K dispozícii sú hneď tri nové dizajny, ktoré vás budú baviť!

Ženské, nežné aj divoké

My ženy máme mnoho tvárí a nálad a niekedy je zložité sa v nich vyznať a navzájom ich vybalansovať. "Táto dievčenská téma medzi mojimi kamarátkami poslednou dobou veľa rezonuje. Mnohé z nich so mnou zdieľajú, ako sa im darí tieto rozličné ženské vlastnosti kombinovať, "hovorí Petruccya alias Petra Bartoňková, návrhárka značky Pura Vida. Práve táto skutočnosť bola pre dizajnérku inšpiráciou k tvorbe nielen troch nových modelov, ale pre celú kolekciu určenú pre jeseň a zimu. Kým vzhľad kúskov sa mení a dostáva nových kabát, ostatné parametre, na ktoré sme u legín Pura Vida zvyknutí, zostávajú. Opäť tak pristanú ženám každého veku aj postavy a rovnako tak si budete užívať ich funkčnosť, ale zároveň vysoký komfort pri nosení.

Legíny podľa vašej nálady

Legíny Pura Vida vám zaručene rozžiaria deň, to je isté. Vyberať ich navyše môžete podľa svojho aktuálneho rozpoloženia a prostredníctvom nich vysielať do sveta svoje názory, postoje aj náladu. Pozornosť novo upútate v dizajne Skoro tattoo, o ktorom bude okolie pochybovať, či sa jedná o legíny, alebo kérku. Práve tu pôvodne Petruccya navrhovala, ale potom v spleti symbolov, motívov a tajných správ o zmysle života videla niečo, čo by nemalo nosiť jedno telo, ale všetci. Ďalší z modelov má trochu iný účel a vytiahne vás z trudnomyseľnosti a depiek, ktoré mohli v tieni aktuálnych udalostí stretnúť každého z nás. Legíny Antidepky vás svojimi odkazmi rozosmejú, zlepšia náladu a tým aj pomáhajú budovať lepšiu imunitu. Vďaka čiernobielej variante sa hodia ku všetkému a nosiť ich tak môžete kedykoľvek, napríklad každý deň. Sú totiž za odmenu. Posledný z nových dizajnov tak trochu uvoľňuje napätie a je určený pre tých z nás, kto si zo seba vedia urobiť srandu. Volajú sa Nebuď krava a vedú k sebe láske a k tomu, aby sme neradili všetkým okolo, ale hlavne samy sebe. A v podobe nápisu na legínach na to nikdy nezabudneme.

Foto: Pura Vida

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.