Štýlové rúška: Novodobý doplnok

Štýlové rúška: Novodobý doplnok

30. decembra 2020, štýlové rúška, značkové rúška, doplnok, ochrana úst a nosa

Sponzorovanej odkazy:

Rúška sú v posledných mesiacoch to čo nás celkom dosť charakterizuje. Nosíme ich pre prípad potreby stále pri sebe, aktuálne na tvári, prikrývame si ústa a nos, a nejaké náhradné máme vždy pri sebe. Aj preto módne značky začali produkovať okrem klasických kúskov oblečenia tiež štýlové rúška. V online e-shope Queens, kde nájdete bežne streetwearové oblečenie, outdoore topánky, doplnky a tašky či batohy, ich tiež majú celkom dosť. Prinášame tipy na tie naj.

Vyberiete si aj vy?

Levis 3Pack Bandana Reusable Face CoverLevis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Levis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Značka Levis pre vás pripravila balenie troch cool rúšok s bielym bandana motívom a decentným logom. Rúška sú vo farbe tmavo modrej, svetlo modrej a fialovej. Balenie rúšok značky Levis vás vyjde na 14 €.

Levis 3Pack Bandana Reusable Face CoverLevis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Levis 3Pack Bandana Reusable Face Cover

Druhým balíčkom troch rúšok od značky Levis potešíte v rovnakom štýle ako predchádzajúce (s bandana motívom a logom) predovšetkým tých, ktorí majú radi farbu čiernu, tmavo modrú a červenú. V týchto farbách v tomto balení rúška totiž sú. Balíček vyjde na 14 €.

adidas Originals 3Pack Face Cover Small čiernaadidas Originals 3Pack Face Cover Small čierna

adidas Originals 3Pack Face Cover Small čierna

Ak máte radi značku adidas Originals, tiež neoľutujete ak navštívite e-shop Queens. Majú tu v ponuke balenie troch čiernych rúšok s bielym logom na prednej časti. Balíček vyjde na 15 €.

adidas Originals 3Pack Face Cover Small modráadidas Originals 3Pack Face Cover Small modrá

adidas Originals 3Pack Face Cover Small modrá

To isté je u značky adidas Originals dostať nielen v čiernej, ale aj v modrej farbe. Balenie tri rúška sú v zhodnom štýle ako predchádzajúce – ale troch kúskov v modrej farbe s bielym logom na prednej časti. Balíček vyjde tiež na 15 €.

Urban Classics Compton Face MaskUrban Classics Compton Face Mask

Urban Classics Compton Face Mask 2.Pack

Potom je tu značka Urban Classics s balením dvoch čiernych rúšok s veľkým bielym nápisom Compton na prednej časti. Sú riešené na zaväzovanie za hlavou. Balenie dvoch rúšok vyrobených zo 100% bavlny vás vyjde na 18 €.

Urban Classics Girl Gang Face Mask 2-PackUrban Classics Girl Gang Face Mask 2-Pack

Urban Classics Girl Gang Face Mask 2-Pack

Dve čierne rúška od značky Urban Classics s bielym nápisom Girl Gang na prednej časti sú tiež riešené so šnúrkami na zaväzovanie a vyrobené zo 100% bavlny. Ich cena je 18 €.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a značky a značkové oblečenie.