Od hodiniek k okuliarom: značka Bvlgari je len jedna

Od hodiniek k okuliarom: značka Bvlgari je len jedna

26. novembra 2020, Bvlgari, slnečné okuliare, luxusné okuliare, doplnky, pánske slnečné okuliare

Sponzorovanej odkazy:

Vycibrený zmysel pre krásu a estetiku a tiež jedinečnosť modelov sú hlavnými dôvodmi, prečo sa značka Bvlgari stala po celom svete tak vyhľadávanou a úplne ikonickou. Teraz sa rozhodla prekročiť pomyselné hranice a prvky fungujúce na pánskych hodinkách preniesť do úplne inej disciplíny – do sveta slnečných okuliarov. Ako tento nápad uspel?

Krása ako životný štýl

Riaditeľ dizajnu hodiniek Bvlgari Fabrizio Buonamassa Stigliano má v tom, prečo sa práve táto značka radí k tým najvyhľadávanejším a najexkluzívnejším, jasno. Podľa neho pre Talianov nie je pojem krásy filozofickým zážitkom, ale skôr životným štýlom a každodennou potrebou, ktorú vnímajú. Sám sa týmto postojom vo svojej tvorbe riadi a nebojí sa pustiť sa do väčších výziev, napríklad vytvorenie pánskych slnečných okuliarov Bvlgari, ktoré vynikajú originalitou a inovatívnym poňatím značke vlastným.

Hodinky, alebo okuliare?

Na prvý pohľad síce nebudete pri pohľade na nový model Bvlgari váhať, či sa jedná o okuliare, alebo hodinky, ale možno vás prekvapí, koľko toho slnečné okuliare od tikajúceho doplnku prevzali. Vedľa elegancie, inteligentného prístupu a odvážneho, nekonvenčného dizajnu je to potrebný valcovitý tvar puzdra či hodinkovej ručičky. To všetko sa stalo tvorcom pri výrobe nevšedného vzhľadu okuliarov inšpiráciou a mohol tak vzniknúť naozaj pozoruhodný kúsok. Pri navrhovaní modelu bol tiež použitý kovový materiál pre vytvorenie priekopníckeho looku. Pri pohľade na nové okuliare je zrejmá interpretácia tých najklasickejších a zároveň nadčasových okuliarov – pilotiek. Sú však prerobené tak, aby odrážali nové trendy, o čo sa starajú sklá v tvare slzy, ultraľahký dvojitý mostík, alebo rámy v športovom štýle. Hoci sú popri čiernej variante k dispozícii aj v ružovej verzii, nič to neuberá na rýdzo mužnom a elegantnom výzore, ktorý sa nesie v modernom duchu.

Foto: Bvlgari

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii slnečné okuliare.