Niečo pre mužov: bunda ako základ šatníka

Niečo pre mužov: bunda ako základ šatníka

31. októbra 2020, značkové bundy, pánske bundy, zimné a jesenné bundy, Queens

Sponzorovanej odkazy:

Pánske bundy sú niečo, bez čoho sa žiadny muž nezaobíde. A nemala by v jeho garderóbe byť len jedna. Bundy sú totiž prechodné – medzi jednotlivými ročnými obdobiami, no a potom existujú bundy jesenné a zimné. A na tie posledné dva typy sa dnes zameriame. Páni, ste pripravení na jeseň a zimu? Nechýba vám v skrini poriadna trendová bunda?

Máme pre vás tipy značkového eshopu Queens.cz, kde dostanete najrôznejšie pánske bundy. V ponuke nájdete jesenné aj zimné pánske bundy, vetrovky, alebo obľúbené bomber jackets. Medzi najobľúbenejšie patria bundy Nike Windrunner, alebo pánske bombery od Alpha Industries a Urban Classics. Čo si vyberiete vy?

Levi Levi 's ® Woodside Long Utility

Levi 's ® Woodside Long Utility

Je štýlová, má trendové a veľmi praktické funkčné spracovanie. Vínová zimná parka od značky LEVI'S stojí za úvahu. Parka je vyrobená zo zmesi polyesteru a bavlny, je teda vode, snehu a vetru odolná. Má dlhší strih, zapínanie na zips a kovové patentky, kapucňu s kožušinovým lemom a celá je vytvorená pomocou udržateľnej metódy Thermocore. Kúpite ju za 200 €.

Air Jordan MJ PSG Varsity JacketAir Jordan MJ PSG Varsity Jacket

Air Jordan MJ PSG Varsity Jacket

Parádna novinka zo spolupráce Paris Saint-Germain FC a Nike, vás nenechá chladnými. Elegantná čierna bunda Varsity Jacket z nylonu. Je zmesou francúzskej elegancie so športovým štýlom. Má ľahkú konštrukciu, saténový povrch a syntetickú izoláciu. Tá ťa ochráni aj v chladnejších dňoch. Bundu kúpite za 222 €.

Columbia Challenger Pullover JacketColumbia Challenger Pullover Jacket

Columbia Challenger Pullover Jacket

Bunda ideálna do dažďa, vetra, snehu. Zimná bunda od značky Columbia s označením Challenger Pullover má ľahkú konštrukciu z nylonu a výplň tvorí recyklovaný polyester. Ponúka ako vetru a vode odolnosť, tak teplo a pohodlie. Bunda sa zapína pomocou bočného a čiastočného zipsu na hrudi, má nastaviteľnú kapucňu, vrecko na predlaktí, dve bočné vrecká na zips, nastaviteľné rukávy a priestranné predné vrecko. Bunda stojí 172 €.

Kappa Banda Amarit CasualKappa Banda Amarit Casual

Kappa Banda Amarit Casual

To je ležérna bunda do zimy a chladu. To je zimná zeleno-čierna bunda od talianskej značky Kappa Banda Amarit so zvrškom zo 100% nylonu a výplňou zo 100% polyesteru. Má strih po boky, zapínanie na zips, elastické ukončenie dĺžky rukávov, veľkú kapucňu a dve bočné vrecká. Bunda môže byť vaša za 126 €.

adidas Performance Xprl Sherpaadidas Performance Xprl Sherpa

adidas Performance Xprl Sherpa

Béžová pánska jesenná bunda od značky adidas Performance je vyrobená v čiernej farbe s oranžovými motívmi. Má zapínanie na zips, dve vrecká na ruky, elastické ukončenie dĺžky rukávov, vrecko na zips na hrudi a tiež logo na hrudi. Je to cool obojstranný kúsok, ktorý môžete nosiť plyšovou stranou navrch, alebo polyesterovou navrch, pričom 27% tvorí recyklovaný polyester. Bunda vás vyjde na 116 €.

Nevybrali ste si? Nevadí, na e-shope Queens.cz nájdete ďalšiu kopu štýlových pánskych búnd.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.