A View: nové športové topánky LV

A View: nové športové topánky LV

25. októbra 2020, A View, nové športové topánky, Louis Vuitton, LV

Sponzorovanej odkazy:

V rámci predsezónnej kolekcie Pre-spring 2021 Louis Vuitton uvádza na trh A View, nový model športových topánok. Čím sú jedinečné?

Páchateľom unikátnych športových topánok je profesionálny skateboardista Lucien Clark a umelecký riaditeľ pánskych kolekcií Virgil Abloh.

Návrhár a športovec

Športová topánka spája vizuálny jazyk návrhára a funkčný šatník profesionálneho športovca. A View je teda streetwearová klasika, a to so všetkou svojou autentickosťou.

Deväťdesiatky sú späť

A topánky View reflektuje povedomú a legendárnu estetiku deväťdesiatych rokov minulého storočia, a to aj použitými materiálmi. Je totiž vyrobená z funkčnej textílie a teľacej kože s reflexným prvkom a detailmi. Orámovanie je z funkčnej peny a podrážka z polyuretánu.

Pre každý deň aj skate

Je to topánka vytvorená pre skejťákov v rámci tvorivého dialógu Luciena Clarka s Virgil Ablohom, ktorý do nej vložili adaptabilitu aj charakteristické dizajnové prvky štýlu značky Louis Vuitton. Aj keď je topánka určená na každodenné nosenie ako súčasť šatníka moderného muža, je vhodná aj na skate – kedykoľvek a kdekoľvek vás napadne skočiť na dosku.

A unikátne športové topánky View sú ponúkané v troch farebných prevedeniach: čierna/oranžová, biela/oranžová a modrá.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.