LV Pont 9: nadčasovosť v akcii

LV Pont 9: nadčasovosť v akcii

26. júla 2020, Louis Vuitton, kabelka, LV Pont 9, LV, luxusná kabelka, kožená kabelka

Sponzorovanej odkazy:

LV Pont 9 môže znieť trochu ako názov najnovšej technologickej novinky. Zdanie ale klame. Skrýva sa pod ním budúca klasika značky Louis Vuitton pomenovaná podľa jedného z najstarších a najznámejších mostov v Paríži Pont Neuf. Uhádnete, o čo sa jedná?

V parížskom štýle

Názov LV Pont 9 nesie najnovší model kabelky slávneho módneho domu Louis Vuitton. Tvrdenie, že sa jedná o budúcu klasiku, je možno odvážne, ale v tomto prípade úplne na mieste. Tento skvost totiž vyniká moderným a zároveň nadčasovým vzhľadom odhaľujúcim tradičné špičkové remeselné umenie. Využiť sa dá pre všetky možné príležitosti a nie je tak divné, že už si ho osvojil aj rad celebrít na čele s Alicou Vikanderovou, Chloe Grace Moretz či Leou Seydoux.

Inšpirácia 30. rokmi

Pokiaľ na vás z modelu LV Pont 9 dýcha vznešenosť a elegancia, nemýlite sa. Predlohu tejto kabelky totiž našiel Nicolas Ghesquiere, umelecký riaditeľ dámskych kolekcií značky, v modeli z tridsiatych rokov minulého storočia. Inšpirácia sa premieta predovšetkým do spony Louis Vuitton Circle, ktorá na tele kabelky plní funkciu zámku a na popruhu cez rameno potom slúži ako ozdoba. Kabelka si svojich majiteľov získa sofistikovaným štýlom so zaoblenými rohmi, materiálom v podobe hladkej teľaciny aj dômyselne riešeným vnútorným priestorom s dvoma priehradkami a dvoma vreckami.

Tajomstvo detailov

Pýtate sa, čo robí značku Louis Vuitton vlastne tak výnimočnou? Jednou z odpovedí sú detaily. A tým je venovaná pozornosť aj v prípade LV Pont 9. Viditeľné sú v samotnej klinovej konštrukcii kabelky, ale aj v podobe skrytých prvkov. Tým je napríklad magnetické zapínanie v tvare kvietku Monogram. Kabelka svojich priaznivcov teší aj rozmanitosťou farieb, kedy sa farebná paleta nesie od tradičnej čiernej cez delikátnu smotanovú až k sýtym tónom Rose Dahlia, Bleu Orage či Summer Gold. Fakt, že je tento model vôbec prvou lastovičkou celej novej rady Louis Vuitton je tak viac ako cenným prísľubom.

Foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii módni návrhári.