Converse Pride: letné kolekcie pre všetkých

Converse Pride: letné kolekcie pre všetkých

22. júla 2020, Converse, Converse Pride, Chucky, oblečenie, dúha

Sponzorovanej odkazy:

Pri príležitosti tohtoročného sviatku lásky a rovnosti predstavuje Converse svoju novú letnú kolekciu, ktorá vyjadruje podporu celosvetovému hnutiu Pride a LGBTQIA + komunite, ktorá bojuje za budúcnosť, v ktorú verí.

Kolekcia Converse Pride bola prvýkrát predstavená v roku 2015. Teraz sa vracia s heslom „More Color, More Pride“ a prináša hravé Chucky inšpirované dúhovou vlajkou s pridaním hnedej a čiernej, ktoré reprezentujú silu diverzity a inklúzie.

Kolekcia Converse Pride

Kolekcia je špeciálna ako farebným prevedením, tak premyslenými detailmi. Ikonická nášivka na boku vysokého modelu Chuck Taylor All Star a Chuck 70 je zahalená do dúhových farieb, rovnako ako podrážka všetkých modelov. Zadnú stranu tenisky zdobí nápis „Diversity equality Love“.

Chucky vysoké aj nízke

  • Vysoký model Converse Chuck Taylor All Star Pride má rovnaké farebné pruhy ako je dúhová vlajka LGBT komunity. Sú dve farebné varianty a to jedna s bielou a druhá s čiernou špičkou na obuvi.
  • S touto krásnou dúhou kúpite aj nízku verziu tenisiek Chuck 70 za odporúčanú predajnú cenu 100 €. Tenisky Chuck 70 kúpite aj ako členkovú variantu s meniacimi sa flitrami.
  • Variantu nízkeho modelu Converse Chuck Taylor All Star Pride kúpite za bezmála osemdesiat eur v bielej farbe, ktorú na päte zdobí modrý a ružový pruh.

Kolekcia oblečenia

Okrem dúhových modelov tenisiek bola špeciálne k tohtoročným oslavám Pride navrhnutá aj kolekcia oblečenia, v ktorej nechýba šiltovka, klobúčik, alebo čierne a biele tričko s dúhovým nápisom Converse.

Značka Converse sa dlhodobo snaží spájať ľudí na celom svete, podporovať rôznorodosť, lásku a jedinečnosť. V rámci svojej novej kolekcie topánok a oblečenia venovala Converse 1 milión dolárov na podporu globálnych LGBTQIA + komunít, vrátane projektu It Gets Better.

Kolekciu Converse Pride dostanete v predajni Converse vo Westfield Chodov a u vybraných predajcov.

Zdroj foto: Converse

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.