Módne doplnky s puncom štýlu

Módne doplnky s puncom štýlu

29. apríla 2020, Oh My Bag Amsterdam, kabelky, peňaženky, udržateľnosť, nila.cz, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Nič neoživí outfit tak dokonale ako doplnky. Aj ten najjednoduchší look vďaka nim získa punc štýlovosti a jedinečnosti. A pritom vôbec nemusí ísť o doplnky výrazného charakteru. Stačí len perfektne vyzerajúca kabelka, elegantná peňaženka, zaujímavé topánky… Tieto doplnky zároveň môžu byť nadčasové, aby vám mohli robiť spoločnosť po dlhé roky, a tiež univerzálne, aby skvele ladili takmer so všetkým, čo máte v skrini. Kam pre také kúsky vyraziť? Skúste napríklad e-shop s udržateľnou módou aj dekoráciami nila.cz.

Krása z Amsterdamu

Amsterdam síce nie je vyhlásené mesto módy, ale s miestnymi umelcami je to ako s vyhlásenými holandskými umelcami – v priebehu času nestrácajú na popularite a ich obľuba len tak nezmizne. Dôkazom môže byť značka Oh My Bag Amsterdam, ktorá ponúka kabelky, peňaženky aj batohy. Vďaka ich vysokej kvalite prevedenia vám vydržia naozaj dlho a navyše v priebehu rokov získajú novú, neopozeranú patinu. Všetkých milovníkov minimalizmu poteší veľmi jednoduchý dizajn, ktorý vás len tak baviť neprestane.

Na svoje si vďaka tejto značke prídu všetci. Veľmi populárnym kúskom je kabelka Janet, ktorá vyniká eleganciou, ale aj veľkou praktickosťou, čo ocenia všetky moderné ženy, ktoré chcú mať neustále pri sebe všetky nevyhnutnosti každého dňa. Pre každý večierok, schôdzku s priateľmi či popoludňajšie posedenie v kaviarni bude tou najlepšou spoločníčkou kabelka Meghan, ktorá je akurát tak veľká, že sa do nej zmestí telefón, peňaženka, kľúče aj rúž, ale pritom sa bude stále hodiť aj ku zvodným šatám.

V ponuke značky Oh My Bag Amsterdam nechýbajú ani peňaženky. V tomto smere sme každá iná. Niektoré ženy preferujú malé peňaženky, kam sa zmestia len tie najnutnejšie doklady a pár drobných, iné nedajú dopustiť na také, ktoré svojou veľkosťou skôr zodpovedajú väčšej listovej kabelke. Nech už patríte do ktorejkoľvek skupiny, v nila.cz na vás mysleli a u tejto holandskej značky si zaobstaráte peňaženky všetkých možných veľkostí.

Foto: nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.