Mymarini: viac než len plavky

Mymarini: viac než len plavky

21. apríla 2020, Mymarini, nila.cz, plavky, športové plavky, leto 2020, ekologické plavky, udržateľnosť

Sponzorovanej odkazy:

Plavková sezóna sa blíži! A aj keď stále zostáva otázkou, či sa v plavkách budeme môcť ukazovať pri mori, alebo budeme objavovať krásy Česka, jedno je isté – nové plavky sa budú hodiť. Ak sa vám stáva, že vás každú sezónu tie „staré“ omrzia, máme pre vás tip. Plavky značky Mymarini sú natoľko univerzálne, že z nich vytvoríte až osem rôznych kombinácií! A pritom sú veľmi štýlové, funkčné tak, že v nich budete môcť aj surfovať, a tiež udržateľné.

Jedny plavky, viac kombinácií

Plavky Mymarini majú skutočne jedinečný koncept. Ich tvorkyňa vie, že ženy majú v obliekaní rady obmeny a nechcú chodiť každý deň na pláž v tých rovnakých plavkách. A preto vytvorila špeciálne modely plaviek, ktoré sú nielen luxusné, ale aj obojstranné a dvojvrstvové. Vďaka tomu vytvoríte s jedným spodným dielom a dvoma hornými dielmi osem rôznych farebných kombinácií. Topy sú totiž z jednej strany čierne a z druhej sivomodré. Zároveň samozrejme ponúkajú dostatočný komfort, nemajú kostice ani viditeľné švy a krásne priľnú ku každej postave. Dokonalú letnú spoločnosť vám budú môcť robiť dlhé roky. Sú totiž vyrobené z vysoko kvalitného materiálu na báze recyklovaného polyamidu tvoreného z nepotrebných rybárskych sietí, ktorý odoláva chlórovanej vode aj slnečným lúčom.

Inšpirácia z vĺn

Za touto nemeckou značkou stojí Mareen, milovníčka prírody, módy a surfu. Jedného dňa sa rozhodla skončiť v práci a za posledné peniaze sa vydala do Kolumbie, kde žila veľmi prostý život. Počas vyčíňania na vlnách kolumbijského pobrežia potom dostala nápad – vytvoriť férovú kolekciu plaviek. Mali by byť ekologické, ale pritom funkčné, nadčasové čo sa dizajnu týka a zároveň také, aby oslovili všetkých milovníkov športu aj krásnych vecí. A tak sú tu, pod značkou Mymarini. Vyberie si každá žena – či už preferuje plavky jednodielne či dvojdielne, nech v nich plánuje stráviť dni ležaním na pláži či vystrájaním vo vlnách. Plavky dostanete v e-shope nila.cz

Foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii plavky.