Tenisky, tenisky a zase tenisky: začala sa sezóna tenisiek!

Tenisky, tenisky a zase tenisky: začala sa sezóna tenisiek!

1. apríla 2020, Veja, tenisky, obuv, topánky, dámske topánky, nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Ťažko by sme hľadali pohodlnejšiu obuv a najskôr by sme aj ťažko hľadali obuv obľúbenejšiu. Tenisky patria k tým kúskom, ktoré nikdy nevyjdú z módy a aktuálne trendy im prajú. Poprední módni influenceri ich milujú a nosiť ich môžeme takmer k akémukoľvek outfitu. Hodil by sa aj vám do skrinky na topánky nejaký nový jarný kúsok? Skúste to tentoraz nielen štýlovo, ale aj udržateľne. So značkou Veja a e-shopom Nila.cz to nebude problém.

Tenisky s eko Background

Čo si budeme nahovárať, tenisky to nemajú v dnešnom svete zase také ľahké. Nároky na ne sú totiž veľmi vysoké. Žiadame moderný štýl podľa najnovších trendov, vysokú kvalitu, dlhú životnosť a aspoň v posledných rokoch, aj udržateľný prístup značky. To všetko môžu zaručiť tenisky značky Veja. Ich tvorcovia razia heslo: „stáť jednou nohou v dizajne a druhou v spoločenskej zodpovednosti“, a tak sú tieto tenisky nielen krásne, ale majú aj ekologické pozadie. "Rozhodli sme sa vyrobiť tenisky, pretože tento produkt je symbolom našej generácie a našej éry. Je to tiež produkt, ktorý odráža hlavné problémy globalizácie prostredníctvom svojej produkcie, šírenia a používania, "hovoria tvorcovia značky Veja.

Nerobte kompromisy

teniskami Veja nemusíte rezignovať na žiadnu zo svojich požiadaviek. Navyše si vás značka získa aj ďalšími svojimi ponukami – podporuje lokálnych pestovateľov, neprodukuje nadbytky, snaží sa znižovať emisie CO2, zamestnáva sociálne znevýhodnených… A dostane vás samozrejme aj svojimi designami. V ponuke nájdete jednoduchý štýl len s farebne zvýrazneným „V“ ako logom značky, ale nechýbajú ani výraznejšie designy. Necháte sa okúzliť metalickými odleskami podľa trendov? Alebo dáte prednosť zvýrazneným podrážkám? Či snáď stavíte na tú najklasickejšiu bielu variantu? Či tak, alebo tak, určite nešliapnete s teniskami Veja vedľa.

Foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.