Nekonečné možnosti pohybu: dámska športová kolekcia od Pumy

Nekonečné možnosti pohybu: dámska športová kolekcia od Pumy

16. januára 2020, dámska kolekcia, športová kolekcia, značkové oblečenie, dámske oblečenie, športové oblečenie, Puma

Sponzorovanej odkazy:

Globálna športová značka ** Puma ** do nového roku vkročila so štýlovou dámskou tréningovou kolekciou, ktorá je stvorená z luxusných materiálov umožňujúcich pre slobodu a neustálu ľahkosť pri každom pohybe.

Flexibilita a istota vo všetkých možných i nemožných športových pozíciách, to je nová štúdiová kolekcia Puma. Tieto novinky nebudete chcieť vďaka sofistikovanej kombinácii jemných farieb ružovej a sivej doplnené čipkou vyzliecť po zvyšok roka.

Tvár kolekcie: Alina Zagitová

Tvárou kolekcie, ktorá zahŕňa trendové aj sexi pohodlné tielka, legíny vo farbe porcelánu s čiernou, spoľahlivé a dobre prepracované cool športové podprsenky, je Alina Zagitová. Alina je krásna ruská krasokorčuliarka, a predovšetkým olympijská víťazka svetová a európska šampiónka.

Na všetky indoor aktivity

Nové kúsky dámskej športovej kolekcie od Pumy sú ideálne pre všetky indoor aktivity – cvičenie jogy, čchi kung, tai chi, fitness, pilates, indoor jogging, a mnohé ďalšie športy.

Vysoké legíny vám zaistia pri cvičení pohodlie a zároveň krásne obopnú vaše telo. Naopak tričká s efektnými čipkovanými detailmi v tlmených tónoch ružovej a ďalších farbách vám zase dodajú štýl a eleganciu pri každom pohybe.

Vybrané produkty dostanete od polovice januára 2020 u predajcov A3Sport, Intersport a Espace šport a online tiež na Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.